KOGA ONA VREĐA NA OSNOVU IZGLEDA? Karleuša je PONIŽAVALA Vanju i diskvalifikovala je, a zaboravila je sopstvene SKANDALOZNE imidže!

Autor:

Zabava

18.03.2021

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša zgrozila je naciju svojim ponašanjem, kada je vređala takmičarku "Zvezda Granda" Vanju Knežević.

RepublikaFoto: ATA Images
Jelena Karleuša

Talentovana devojka nije želala da ćuti Jeleni, pa je diskvalifikovana iz šoua.

Vanja je delila podrške svojih pratilaca i ne može da ima kontrolu nad tuđim rečniku, ali pevačici je to bilo dovoljno da joj "trpa reči u usta", utiče na njenu diskvalifikaciju i još je danima vređa na svom Instagramu, nazivajući je "nebitnom", "folirantkinjom" i "osobom sa psihičkim problemima".

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Vanja Knežević dok trpi Jelenine uvrede

Uglavnom,  iako Vanja ima dobar glas, Jeleni je njen stajling bio problem, koji je sasvim pristojan, kako i treba da izgleda jedna normalna devojka, te je rešila da je "popljuje" govoreći joj da je "tetka" i da "nikada neće biti zvezda".

Ni Donatela Versaće koja dizajnira sjajne kreacije ne bi se usudila ovako otvoreno da vređa mladu devojku, ali Jelena se na taj korak odlučila, iako svi znamo da mnoga njena izdanja nikako nisu bila za pohvalu, što možete pogledati na priloženoj fotografiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kostadin

19.03.2021 08:07

Kakva pamet. Ćerka pandura i pevaljke da se nekome ruga. Samo ćerka pandura i konobarice je lošija od nje.