(FOTO) UMISLILA DA JE VELIKA ZVEZDA: Aca Lukas spustio na zemlju novu zvezdu "Granda", EVO ZBOG ČEGA

Autor:

Zabava

19.11.2017

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Kadović pojavila se u "Zvezdama Granda" i otpevala Severininu pesmu "Mili moj", međutim, iako je dobro pevala, veći utisak na žiri ostavila je njena pojava.

RepublikaFoto: Republika
Tijana Kadović

Naime, Tijana je  sa sobom, u stilu velikih zvezda, povela  čitav tim ljudi, koji je uključivao i ličnog šminkera, asistenta, telohranitelje, ali i osobu koja će joj otkopčati i zakopčati haljinu, a portal Republika.rs vam prikazuje slike ove nove zvezde "Granda".

Sve ovo se ponajviše nije dopalo Aci Lukasu:

- Ti nemaš opravadanja da kao takmičar dođeš tako. To je izazvalo pompu, ali kod nas negativnu. Ti si pevala fenomenalno, ali si ispala smešna što si tako došla - rekao je Aca nakon što je otpevala "Mili moj" i "Ja za ljubav neću moliti", a kad je ona pokušala da mu odgovori, ustupio joj je svoje mesto u žiriju.

- Došla si prikolicom sa inicijalima, napravila haos ovde... Hoćeš da nas vratiš kući prikolicom? - provocirao ju je folker, dok mu je ona kratko odgovarala, a dobila je svih sedam glasova i priliku da nastavi takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading