PEVAČ DUGO SAKRIVAO ISTINU! Topalko priznao: Vesna me je OSTAVILA ZBOG KOLEGA IZ BENDA!

Autor:

Zabava

16.03.2021

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topalko priznao da ga je Vesna ostavila zbog kolege iz benda

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Topalko priznao da ga je Vesna ostavila zbog kolege iz benda

Pevač Milan Topalović Topalko već dve decenije uživa u srećnom braku sa svojom suprugom Vesnom sa kojom ima i ćerku Helenu. Iako izbegava da detalje iz privatnog života iznosi u javnost, nedavno je ispričao kako je upoznao svoju partnerku, ali i otkrio da ga je ostavila zbog kolega iz benda.

- Ja sam imao 19 godina. Bend čiji je član bila i Vesna, pozvao me je da idemo u Nikšić da pevam sa njima. U to vreme je bilo rizično ići tamo. Prethodnog pevača su pretukli, ali ja sam pristao pod uslovom da mi plate - priseća se Topalović i dodaje:

- Kada sam je upoznao, delovala mi je prilično zatvoreno za ljude koje prvi put vidi. Naročito prema meni. Sedeli smo zajedno, niti je htela da priča sa mnom, niti da me pogleda, ništa.

Morao je dokaže da je normalan momak kako bi zadobio njene simpatije, ali i kada je u tome uspeo, nova prepreka bila je na putu. Kolege iz benda bile su zaštitnički nastrojene prema njoj, te je nisu puštali samu ni u jednom momentu.

RepublikaFoto: Republika
Topalko i Vesna

- Ona nije želela da bend zna, a oni su uporni bili da je ispraćaju svake večeri do sobe i onda muke. Viđali smo se preko dana neko vreme, a kada smo počeli da se zabavljamo, kolegama iz benda nije bilo pravo - rekao je on u emisiji "Od A do Da".

Kako ističe, momci su je nagovorili da raskine sa njim nakon čega se nisu čuli preko pola godine. Pri sledećem susretu, dogovorili su se da rade zajedno, i od tog momenta se više nisu razdvajali.

- Videla si da nisam lud, da sam normalan, ja pevam i sviram, ti pevaš. Ajmo da radimo zajedno, pusti bre šta ljudi pričaju - govorio joj je Topalko.

Na jednom nastupu, pevač je primetio da mu je partnerka slaba i da jedva peva. Izvervirao se i rekao joj da ide u sobu ako joj nije dobro, a ona je samo odgovorila:

- Pa možda sam trudna!

RepublikaFoto: youtube.com/RTS 60 najlepših narodnih pesama - Zvanični kanal
Topalko

- Jesi li trudna ili si možda trudna? - pitao je on, a ona mu je otkrila:

- Jesam.

- Trudna, trudna, ali dobro, moramo da radimo - nastavio je on uz osmeh i dodao da su se njih dvoje venčali na brzinu uz užu rodbinu pre nego što se dete rodilo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marko

16.03.2021 13:35

A ko joj je napravio dete?

Pavko

16.03.2021 16:14

A ona i sada peva sa tom ekipom.