(FOTO) FILIP ČUKANOVIĆ ZGRANUO U JUTARNJEM PROGRAMU: Skočio na Sneki, sramota je da imate samo 6.000 pratilaca, pevačica mu ŽESTOKO ODBRUSILA!

Autor:

Zabava

15.03.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj zgranuo usred jutarnjeg pred pevačicom!

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
Filip Čukanović zgranuo u studiju!

Pevačica Snežana Babić gostovala je u Jutarnjem programu Prve televizije, gde je, osim o decenijama provedenim na javnoj sceni, zahvaljujući voditelju Filipu Čukanoviću, morala da govori i o broju pratilaca na Instagramu.

Foto: youtube.com/printscreen

Voditelj je naveo da Sneki zaslužuje mnogo veći broj pratilaca nego što trenutno ima.

"Sramota je da imate samo 6.000 pratilaca, posle toliko godina karijere"rekao je voditelj i pozvao gledaoce da zaprate pevačicu na pomenutoj društvenoj mreži.

"Broj pratilaca zavisi od vaše aktivnosti, time se morate baviti, a ja nemam afinitete da se bavim virtuelnom stvarnošću, ja volim da imam interakciju sa ljudima kada, recimo, šetam ulicom. Da mi neko priđe, traži da se fotografišemo, traži autogram", rekla je Sneki, ali je Filip nastavio da "rifrešuje njen Instagram".

"Evo, dobili ste 250 pratilaca", rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading