PEVAČ RAZOČARAN U KOLEGE! Darko Lazić pokrenuo novi biznis, A NIKO GA NIJE PODRŽAO!

Autor:

Zabava

15.03.2021

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić razočaran u kolege, nisu ga podržale za novi biznis

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Darko Lazić razočaran u kolege, nisu ga podržale za novi biznis

Pevač Darko Lazić otvorio je novi Instagram profil pod nazivom "Darkova kuhinja" na kojem će objavljivati recepte i pokazivati kako se hrani nakon što je posle operacije želuca smršao čak 88 kilogama. Međutim, sem kume Andreane Čekić, niko od kolega nije zapratio njegovu Instagram stranicu ili promovisao njegov novi biznis.

Darko se po hiljaditi put razočarao u kolege, kaže da su sujetni i ljubomorni na njega. Kada mu je Marina predložila da kači recepte i jela koja sprema, jer je za kulinarstvo i te kako talentovan, objasnivši mu da to može biti dobar izvor prihoda, on je pristao - kaže Darkov prijatelj i dodaje:

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

Ona će se baviti montažom snimaka, smišljanjem recepata, a na njemu je samo da spremi i promoviše tu stranicu pod nazivom "Darkova kuhinja". Zamolio je kolege da podele njegov projekat kako bi ga što više ljudi zapratilo, jer to je od presudnog značaja u ovom poslu, međutim niko ga nije ispoštovao, sem Andreane - rekao je Darkov prijatelj za Svet.

- Zapratite novi profil i uskoro uživajte u divim specijalitetima - napisao je pevač, a na novom profilu ima već nekoliko objava.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Realista

16.03.2021 04:40

Dokle ces da plumais dalubu, ganci? Zasto da te podrze? Zato sto si se poney? Zato sto si se drogirao? Fato sto si alkoholicar? Zasto? Kojim primerom, svojim, si zasluzio podrsku. Pevas lepo? Ok. Pa, pogledaj one zaista kvalitetne pevace u sou "Nikad nije kano". Jos nemas njihove zrele godine, a hoces da budes neko i nesto. Ne moze gancinjerose. Moras da sazrelis, ali tebi to ne ide. Ostani u svo Brestacu i maliciga i zivi svoj jednostani zivot. Ako tako nastavis, neces mnogo ozona ovoga Sveta potrositi. I koji si moj andrak turio te naocare? Pa nisi ti plagijator, Zeljko? Mojne meni toooo.