MILICA TODOROVIĆ OTKRILA ŠTA JOJ SE DESILO NAKON RASKIDA SA STRUGAROM: Posle godinu dana rešila da obelodani!

Autor:

Zabava

15.03.2021

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešila da obelodani šta se desilo!

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Rešila da se otkrije šta se desilo nakon raskida!

Milica Todorović, koja uveliko radi na novom albumu otkriva da je od raskida s poznatim glumcem sama, ali da zahvaljujući prijateljima i porodici nije usamljena, tvrdi da zbog momaka nikada nije želela da promeni čak ni svoj kruševački naglasak, da voli da opsuje i flertuje i slabo prati modne trendove.

Otkako je u martu prošle godine okončala vezu s glumcem Petrom Strugarom pevačica Milica Todorović (30) uživa u samoći. Odsustvo emotivnog partnera u ovom životnom razdoblju smatra vrlo lekovitim i tvrdi da nije usamljena, jer je stalno okružena onima koje voli. Osim najmilijima, atraktivna Kruševljanka proteklih meseci posvetila se i radu na sebi, što je, kako priznaje, uticalo da se odrekne starih i stekne nove navike. Izgubila je na kilaži i počela aktivno da vežba. Ukonila je problem nosne devijacije, dok je istovremeno i iz upotrebe izbacila kapi za nos, koje su pretile da joj ozbiljno ugroze zdravlje.

Pozitivna energija, neposrednost, empatija samo su neke od stavki koje u Miličinom slučaju nisu i nikada neće biti podložne promeni, dok u šali ističe da je slična situacija i s njenim osećajem za modu, koji je pomalo izvitoperen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading