Dejanu Milićeviću stižu jezive pretnje: Treba te ZAPALITI, a sve zbog OVOGA!

Autor:

Zabava

15.03.2021

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Miličević dobija jezive pretnje

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dejan Miličević dobija jezive pretnje

Spot grupe Hurricane za pesmu " Loco, loco" kojom će predstavljati Srbiju na ovogodišnjem Evrosongu, izazvao je pravu buru, a nadrljao je autor Dejan Milićević.

"Jeftino", "Bugarska produkcija". "Ovom čoveku treba zabraniti da radi, treba ga zapaliti sa sve materijalom koji pravi." "Treba ga poslati na robiju, šta mi plaćamo, jadne mi države", samo su neki od komentara, ali zato iz sveta pohvale samo stižu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Eurovision Song Contest
Hurricane

Jedva sam čekao da hejt klub rastegne svoje pristiće, napregne jednu moždanu žičicu koja postoji, da ne piški i kako po ulici, te svoju fekalnu formu izvrše u tastaturu. hejtujući moj rad za spot grupe Hurricane "Loco". Brzo na ogledalo, pa onda pogled u moje dvorište - napisao je iznervirani Milićević, a onda za Svet rekao:

- Neki ne znaju šta znači retro, da treba sve da bude u tom fazonu i kostim i snimak, jer to je trend u tom mužičkom svetu. Radim ovaj posao preko 30godina i besmisleno mi je da se pravdam ljudima. 

Foto: instagram.com/dejan_milicevic
Dejan Miličević

Inače, Jelena Kareluša pohvalila je popularni trio, poželala im svu sreću na Evrosongu, uz molbu da im ona lično radi kostime za nastup.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aurora12

15.03.2021 08:46

Ha, ha, ha, ha, ha... sada diva kreketusa bez glasa se ponudila da im radi kostime... ha ha ha... sada je i dizajnerka. Ljudi, sta ce vam skola, svi napori... akademije ... talenat... u Srbiji glavnu rec vode diletanti. Usput, Dejan Milicevic je talentovan i uradio je puno dobrih spotova i fotografija, ali priznajem da je ovaj retro look bas tezak promasaj, a pesmu necu ni da komentarisem.