DARA U FRCI ZBOG VELJE NEVOLJE: Pevačica se odriče sestrića zbog BELIVUKA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica u strahu nakon što se njen rođak Stefan Vilotijević doveo u vezu sa ozloglašenim klanom Belivuka, zbog čega mu je poručila da će ga se odreći ako on postane novi šef mafije.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Dara Bubamara

Pevačica Radojka Adžić poznatija kao Dara Bubamara našla se u crnoj hronici nakon što se njen sestrić Stefan Vilotijević, poznatiji kao Mali Kićun, doveo u vezu sa Veljkom Belivukom, i to kao njegov potencijalni naslednik.

Naime, prema našim saznanjima, pevačica je delu porodice poručila da će ih se odreći ukoliko se ovi navodi ispostave kao tačni, te da ne želi ni u ludilu da joj se ime dovodi u vezu sa ovom ozloglašenim klanom.

Dara se posavetovala sa advokatom oko izjava ako je, kojim slučajem, policija pozove na razgovor

- Dara je poludela kada je u novinama pročitala da se dovodi u vezu sa klanom Veljka Belivuka i sve to zbog toga što je u srodstvu sa Stefanom Vilotijevićem, koji je odranije poznat policiji, a kako se pisalo, sada je desna Nevoljina ruka. Ona je odmah kontaktirala s njim i rekla da ne želi da je povezuju sa kriminalcima i da je izuzme iz te priče, a, ako bude potrebe, ona će i javno da kaže da nema nikakve veze s njim i da oni nisu ni u kakvom kontaktu,kao i da će se odreći srodstva ako treba - govori dobro obavešten izvor iz Darine porodice i dodaje:

- Ona je u strahu da policija ne zakuca i na njena vrata i da ne bude morala na ispitivanje. Zato svima govori da sa Malim Kićunom nema nikakve veze, da nisu u kontaktu i ne neguju porodične odnose. Dara se na sve načine trudi da se ogradi od cele priče da bi izbegla probleme.

Kako dalje saznajemo, pevačica je čak pozvala i advokata da bi se posavetovala oko izjava u slučaju da je pozovu novinari ili, u najgorem slučaju, policija.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na naše pozive i poruke.

Foto: Tanjug
Veljko Belivuk glavna je tema već nedeljama

Podsećanja radi, policija je tokom istrage kriminalne grupe Veljka Belivuka otkrila da je Stefan Vilotijević, poznatiji kao Mali Kićun, u bliskom odnosu sa Belivukom, te da je za njega odrađivao razne poslove. Odmah zatim obelodanjeno je i da je on sestrić popularne pevačice koja, po svemu sudeći, ne želi da je povezuju s njim.

 

U obračunu mafijaških klanova ubili joj brata i teču

Dara je preživela pravu agoniju kada su joj u obračunu mafijaških klanova devedesetih ubili teču i brata. Njen teča je važio za najuticajnijeg crnogorskog bosa u Novom Sadu.

- Siguran sam da Dari nikako ne prija ovo povezivanje sa Belivukom jer joj se vraćaju sećanja na porodičnu tragediju. Njen teča Kićun Vilotijević ubijen je 1999. u sačekuši ispred kafića, a šest godina kasnije ubijen je i njegov sin Filip, koji je bio dobro poznat policiji. Tri godine kasnije, u Beču je izrešetan i Stefan, Kićunov mlađi sin, koji je, na sreću, preživeo. Belivuka i ekipu povezuju sa "kavčanima", a pisalo se i da je pokojni Kićun bio na njihovoj strani - kaže izvor za Svet.

 

RepublikaFoto: facebook

Dara: Nikad neću prežaliti Filipa

Pevačica je smrt brata teško podnela, pa je posle nekog vremena sa knedlom u grlu pričala o njemu:

- Filip i ja smo bili veoma bliski. Bila sam njegova starija sestra, a on moj mezimac. Stalno je dolazio na moje nastupe sa društvom. Bio je mnogo mlad, nikad ga neću prežaliti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading