(FOTO) Oglasio se Nikola Rokvić nakon vakcinacije: Pevača BRUTALNO VREĐALI, a on im sada ODGOVORIO!

Autor:

Zabava

11.03.2021

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvića vređali nakon vakcinisanja, on im sada odgovorio

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Nikola Rokvića vređali nakon vakcinisanja, on im sada odgovorio

Popularni pevač Nikola Rokvić primio je vakcinu protiv korona virusa nakon čega se našao na meti kritika i negativnih komentara, a pevač nije mogao da se suzdrži te im je odgovorio u svom maniru.

Naime, Nikola se vakcinisao pre dva dana, 9. marta, a fotografiju sa vakcinacije objavio je na Instagramu. Međutim, njegova objava izazvala je razne komentare od koji su neki bili da je "vakcina satanistička" i ako veruje u Boga, kako je pevač mogao da primi tu vakcinu.

Rokvić je kulturno odgovorio na negativne komentare i pojedincima objasnio šta zapravo znači vera, a tom prilikom zahvalio se i medicinskim radnicima koji spašavaju ljudskse živote.

RepublikaFoto: Promo foto
Nikola Rokvić

- Verujem u Boga i vakcinisao sam se! Do juče sam stvarno mislio, mada i dalje mislim, da je to sasvim normalno i prirodno... Da, ja verujem u Boga i da, ja verujem, medicina pomaže! U mom životu je tako oduvek! Te dve stvari ne razdvajam! One se za mene dopunjuju! Od jednom salva uvreda i razočaranja nekih ljudi koji sebe nazivaju vernicima... - napisao je Nikola, a zatim dodao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Objava Nikole Rokvića

- Kako sam smeo da primim tu satanističku vakcinu, korona ne postoji, zašto maska, zašto propagiranje otrova, žig zveri, pretnje... Kakve sve ovo veze ima sa Ljubavlju? Braćo i sestre, gde vam je ljubav? Gde je ta suština vere? Jeste li se možda pomolili za mene ili ste samo jedva čekali da pobacate to kamenje, da istresete sve frustracije i sulude teorije ? Kakve to ima veze sa Bogom i verom... ko je tu na krivoj stazi? Odakle dolaze te novotarije? Od Hrista sigurno ne... - napisao je pevač.

- Podrška za sve medicinske radnike koji svojim životima spašavaju sve ljude čak i one koji još uvek ne veruju da ovo stvarno postoji! Da vas više ne zadržavam! S Bogom! - zakljuio je Rokvić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
BEPA

11.03.2021 19:04

И већина свештеника се вакцинисала. У мом граду сви свештеници су се вакцинисали.