Šako opet napada: Polumenta vređao i psovao obožavateljku, napravio haos na Instagramu!

Autor:

Zabava

10.03.2021

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šako Polumenta ponovo je glavna tema na društvenim mrežama. I ovoga puta pevač je nadrljao zbog dopisivanja na Instagramu.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Šako Polumenta

Šako je razmenjivao poruke sa javnosti nepoznatom devojkom, koja je njegovu fotografiju okačila na svoj stori i tagovala Polumentu.

- Hahahahaha napravila sam - napisala je devojka na svom postu. To se pevaču uopšte nije dopalo, pa ju je žestoko izvređao.

- Ti si bolesna, budalo jedna! Pih, je*em ti mater. Uzimaš video koji je poslat mojoj prijateljici Ireni, pa ga koristiš da sam ga tebi poslao. Sve ti je*em - napisao je on, a skrinšot je ubrzo postao glavna tema na socijalnim mrežama.

RepublikaFoto: Miomir Milić
Šako Polumenta

- Evo, ga Šako, opet se muva sa klinkama, posle mu kriv đavo. Čovek voli da mu se piletina lepi za prste, pa juri sve mlade cice po mrežama, a onda kada ga raskinkaju ih vređe i ponižava. Beži jado jedan - samo su neki od komentara na ovu objavu, a prenosi Kurir.

Inače, Šako je bio u centru pažnje zbog njegovih privatnih snimaka koji su se pojavili na internetu,a na kome se vidi kako se snima iz kreveta, u jednom hotelu i kako zove neku osobu, verovatno devojku, da mu se pridruži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading