Dalila brani Lunu: Nju ste pljuvali, a podržavate Ša i Taru!

Autor:

Zabava

10.03.2021

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti zvezda zgrožena potezom repera Ša i prozvala ljude koji su nekada napadali Lunu!

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila Dragojević

Nakon što je Nenad Aleksić Ša javno prevario još uvek zakonitu suprugu Ivanu Aleksić sa Tarom Simov, Dalila Dragojević oglasila se i ceo slučaj uporedila sa preljubom koju je počinila Luna Đogani u prvoj sezoni Zadruge. 

- Luna Đogani je pre samo 2 - 3 godine bila na stubu srama zbog ovakve situacije, a sada se daje ogromna podrška preljubnicama na tv-u! Odlučite se je l' podržavate preljube, bile tajne ili javne, ili ne podržavate! Zgrožena sam! - napisala je Dalila i nastavila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ša prevario ženu sa mladom zadrugarkom

- Gde ste sada svi koji se borite za prava žena? Je l' ovo ne boli Ivanu? Je l' nije osramoćena i ponižena na najgori mogući način? Je l' ona nema osećanja? Zapitajte se i stavite se u njenu poziciju! I sada će mi neko reći da Nenadu i Tari treba dati podršku?! Za šta? Za jedno emotivno unakaženu ženu? Šta ako ovo njegovu suprugu navede na suicidne misli, pa ne daj Bože i na sam čin?! Ma dajte molim vas, ovo je prešlo sve granice i svi oni koji se slade ovom nevoljom i ovom preljubom - zaključila je bivša učesnica rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Luna Đogani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

11.03.2021 10:03

Niko ne podržava švaleraciju i nemoral. Brak je svetinja i tako ga i treba čuvati i poštovati.