(FOTO) OVAJ GRANDOV PEVAČ JE DOBIO SRCE PREMINULOG DEČKA: Roditelji pokojnog mladića saznali preko televizije ovu potresnu vest!

Autor:

Zabava

10.03.2021

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovom pevaču je donirano srce preminulog mladića!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Učesnik muzičkogtakmičenja Goran Filić Gogac, privukao je pažnju javnosti prošle godine talentom koji je pokazao u pomenutom takmičenju, ali i pričom o transplataciji srca

"Zahvaljujući porodici dečka koji su donirali meni njegovo srce ja sam ovde večeras, sa novim srcem", kazao je tada, dok je sada, u emisiji "Preživeli", otkrio kako su roditelji tog momka saznali da je zapravo njemu otišlo srce njihovog sina.

Foto: youtube.com/printscreen

"Oni nisu gledali tu emisiju, nego su videli vest. Tako su saznali za transplataciju. Rekli su da je istog datuma on preminuo. Mislio sam da je imao 37 godina, a zapravo je imao 32 godine. Oni su iz Beograda. Tu je bilo mnogo emocija, plakanja. Želeo sam da ih upoznam. Hteo sam da odradimo video-poziv", rekao je on kroz suze.

"Majka je krišom gledala u telefon da vidi kako izgledam. Susret je bio, uh... Supruga i ja stižemo kod njih, majka me grli kao da se znamo sto godina. Sestra njegova je stavila ruku meni na srce i rekla: "Samo da pozdravim svog brata", tu smo pričali o svemu. Otac preminulog dečka je rekao da sam seo tamo gde je njegov sin u njegovom poslednjem snu seo u kući. To je još jedan dokaz da slučajnosti ne postoje, kao što se moj otac zvao kao otac tog dečka, na primer", dodao je Goran, koji je i voditelja Milana Kalinića doveo do suza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading