ČUDNA VAM JE OVA PESMA: Goca Tržan popljuvala evrovizijsku numeru, "uraganke" prebledele!

Autor:

Zabava

09.03.2021

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji Amidži šou bio je prepun prelepih dama, najveću pažnju privukla je pevačica Tanja Savić, ali i ostali gosti nisu ništa manje blistali.

RepublikaFoto: Printscreen
Hurricane i Goca Tržan

Uz Gocu Tržan koja provereno pravi sjajan šou, tu su bile i devojke iz grupe "Hurricane", koje su sve zagrejale svojim novim hitom "Loco, Loco", kojom će predstaviti našu zemlju na ovogodišnjoj pesmi Evrovizije.

Pevačice ove grupe trebalo je prošle godine da nastupaju na slavnom takmičenju sa pesmom "Hasta La Vista", ali sve je palo u vodu kada je svetom zavladala pandemija koronevirusa.

Mnogi žale što baš ova pesma nije otišla na "Evroviziju", jer veruju da bi ova numera ostvarila sjajan rezultat, a jedna od njih je i Goca Tržan, koja je koleginicama otvoreno rekla da "Loco, Loco" ne može da se meri sa prošlogodišnjih hitom.

Foto: Printscreen
Goca Tržan

- "Hasta La Vista" je sjajna pesma i nije mi jasno zašto niste sa ovom pesmom i ove godine otošle na Evroviziju. Ja vam gotivim, ali ova pesma vam je zaista čudna. Izvinjavam se, ali samo sam iskrena - rekla je Goca, koja je uvek bez dlake na jeziku.

Devojkama nije bilo svejedno što čuju ovakve komentare od koleginica, što se videlo i po njihovim grimasama, ali nisu odgovorile Goci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading