DEBEO DOSIJE STARLETE UČESTVOVALE U KRIMI-RADNJAMA: Hapšene zbog droge, prostitucije i mafijaša!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

09.03.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon hapšenja Tijane Maksimović (29) i Milice Živanović (28) u okviru istrage koja se vodi protiv klana Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja otvorena je Pandorina kutija o starletama umešanim u razne kriminalne radnje.

RepublikaFoto: Printscreen
Starlete koje su kršile zakon

Tijana Ajfon, čiji bivši verenik Milovan Tadić je uhapšen zajedno sa Belivukom, i Mimi Oro pre nekoliko dana privođene su na informativni razgovor u SBPOK zbog navodne umešanosti u poslove koje je Miksa obavljao za Velju Nevolju.

Međutim, njih dve su odranije poznate policiji zbog prostitucije. Naime, Ajfonka je i prošle godine hapšena sa još četiri osobe osumnjičene da su u Suvom Polju kraj Bijeljine organizovali veliku kokainsku žurku.

Ona je na kraju u potpunosti priznala krivicu za organizovanje međunarodne prostitucije i predložena joj je kazna od godinu dana zatvora.

Njena dobra drugarica Mimi Oro takođe je hapšena 2014. zbog sumnje da nudi seksualne usluge za novac. Ona je privedena sa još sedam devojaka koje se sumnjiče za bavljenje prostitucijom, kao i mladićem za kog se sumnja da je podvodio svih osam devojaka.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Soraja i Ana Korać sarađuju s mafijom?

Starleta Soraja Vučelić u žiži javnosti našla se 2018, kada joj je zabranjen ulazak u Srbiju u skladu sa Zakonom o strancima, jer se njeno ime našlo na listi bezbednosno interesantnih osoba, dok su iste godine crnogorske vlasti hapsile njenu drugaricu Anu Korać, kada su je proglasile bezbednosno rizičnom osobom za njihovu zemlju. Starleta je posle intervencije policije morala odmah da se vrati u Srbiju, a za medije je potvrdila da joj je u Crnu Goru otad zabranjen ulazak.

- Sletela sam u Podgoricu i čim sam stigla, odveli su me sa strane da mi kažu da imam zabranu zato što je moje ime na listi bezbednosno interesantnih osoba. Rekli su da ja navodno sa mafijom sarađujem, zato ne mogu da me puste da ostanem. Ja stvarno ne znam u kom oni filmu žive! Kao da sam neki kriminalac, tako su se ophodili prema meni. Postupila sam onako kako su mi rekli i to je sve - rekla je Koraćeva tada. Soraja je i prošle godine uhapšena na Žabljaku sa još jednom devojkom zbog sumnje da je počinila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti. One su prekršile i zabranu okupljanja u objektima stanovanja licima koja nisu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva. Soraja i M. M. tada su lišene slobode, pa su uz krivičnu prijavu sprovedene državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Parovi TV HAPPY

Ema Lapin pala zbog šest kilograma kokaina

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Parovi" privedena je 2017, kada je policija u njenom stanu prilikom upada pronašla skoro šest kilograma marihuane. U stanu Lapinove tada je pronađena droga spakovana u 23 paketa i jednu kesu, a policija je pronašla i elektronsku vagicu. Starleta je priznala da je proizvodila i preprodavala marihuanu, zbog čega je sklopila sporazum s tužilaštvom da bi joj se kazna eventualno umanjila. - U zamenu za manju kaznu, Ema je priznala krivično delo, nakon čega je poslata u ženski zatvor na odsluženje kazne. Presuda protiv Lapinove postala je pravosnažna još u septembru 2017. Ona je jedno vreme uspevala da odlaže izvršenje kazne, ali izgleda da više nije mogla da pronalazi opravdanja dovoljno dobra da bi ih sud prihvatio i odložio joj služenje kazne - ispričao je tada izvor za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy

Teodora Radojičić u Beču dilovala heroin

Bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza Teodora Radojičić u decembru prošle godine je u Austriji osuđena na četiri godine zatvora zbog trgovine četiri i po kilograma heroina.

Ona se, navodno, povezala s lokalnim dilerima, a uhapšena je u trenutku kada je kupcu predavala narkotike. Policija je starletu pre toga nedeljama pratila da bi se ustanovilo sa kim se sve viđa i kuda se kreće. Nadležni organi potom su proveravali da li Teodora ima veze s grupom ljudi koja je u Beču hapšena dve nedelje pre nje zbog dilovanja kokaina, a u pomenutoj grupi navodno je bilo još srpskih državljana.

Foto: Youtube/Instagram

Maja Stevović sa dečkom prodavala drogu u Berlinu

Starleta i bivša učesnica rijalitija "Parovi" Maja Stevović uhapšena prošle godine u Berlinu sa 35 kesica droge kristal met, a lisice su joj stavljene u okviru velike akcije nemačke policije, kojom je razbijena jedna od najvećih kriminalnih grupa za proizvodnju i preprodaju ove droge u toj državi.

Stevovićka je uhapšena zajedno sa svojim dečkom S. M., za koga se sumnja da je bio deo ove bande, na čijem je čelu nemački državljanin poreklom iz Iraka. Policija je oduzela ukupno 10 kilograma opasne droge kristal met, a ova serija hapšenja okarakterisana je kao najveća na području Berlina. Vrednost oduzete droge procenjena je na milion evra.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Nina Prlja pala u aferi "Dubai"

Nina Prlja uhapšena je 16. decembra 2016. zbog sumnje da je krijumčarila kokain koji je prenosila u Dubai.

Ona je, navodno, bila član takozvanih beogradskih mula, kako se nazivaju u kriminalnom slengu kuriri koje koriste narko-karteli za veoma rizičnu vrstu šverca narkotika preko granica. Nina je posle istrage smeštena u Okružni zatvor u Beogradu, koji je poznatiji kao CZ, a, kako su mediji pre nekoliko godina pisali, ona je i tamo pravila probleme jer se, navodno, potukla s nekoliko žena koje su takođe bile na služenju zatvorske kazne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

09.03.2021 11:56

Te žene su kriminalci, ne starlete i učesnice koje-kakvih rijalitija. Zašto nas trujete tim ogavnim sadržajima, šta želite da postignete?