MILICA DABOVIĆ NAKON STRAVIČNOG IŽIVLJAVANJA PRIJAVILA NASILJE POLICIJI: Žao mi je što prvi put to nisam uradila!

Autor:

Zabava

08.03.2021

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović, poznata košarkašica prijavila nasilje!

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Milica Dabović nakon maltretiranaj prijavila nasilje!

Bivši kapiten košarkaške repezentacije Srbije, Milica Dabović, pre nekoliko godina pretrpela je fizičko nasilje od svog tadašnjeg partnera Šimeta Šiklića Simona. 

Na samom početku je istakla da je prošlo puno vremena i da je ona danas potpuno druga žena, ponosna majka trogodišnjeg sina Stefana. Takođe je otkrila i šta je to bilo prelomno kada je odlučila da slučaj prijavi policiji.

"Prijavila sam nasilje, jer nisam mogla više da trpim. To je bio glavni razlog, jer to je trajalo i trajalo, i ja sam mislila da će proći. Nizale su se medalje... Ponestalo je novca, i otišla sam i rekla sebi "nekako moraš to rešiti", i rekla sam "ili će te ubiti ili moraš prijaviti". Zna se koliko mi žene možemo da trpimo", istakla je Milica u emisiji "150 minuta" na TV Prva. 

"Nije to trajalo godinama, to je trajalo poslednjih par meeci našeg zajedničkog života. Nisam mogla više da izdržim. Nisam ranije prijavila, zato što sam bila Milica Dabović. I onda sam razmišljala šta će ljudi reći, kako nisam mogla to da istrpim... Žao mi je što prvi put nisam to uradila, trebalo je da slušam svoje roditelje, svoju majku i sestru, i da odreagujem već na prvi šamar", rekla je bivša košarkašica. 

Milica je poslala poruku svim ženama da nikako ne trpe nasilje, već da odmah reaguju i prijave, jer prvi put nikako neće biti samo prvi put. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading