SIN SANJE ILIĆA EMOTIVNIM REČIMA SVE DIRNUO! Andrej Ilić: Posle majčine smrti postali smo bliži nego ikada....

Autor: Republika.rs

Zabava

07.03.2021

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Sanja Ilić, muzičar i osnivač grupe "Balkanika" preminu je danas od koronavirusa. Njegov sin Andrej Ilić veoma je teško podneo sve, posebno jer je pre nekoliko godina izgubio i majku, te su njih dvojca delili još veću bliskost nakon ovog gubitka.

Foto: instagram.com
Sanja i Andrej Ilić

Andrej ilić godinama se kao o njegov otac bavio muzikom. Prvo je i sam pevao, a posle je stvarao za druge i to veoma uspešno. Nakon smrti majke, glumice Zlate Petković,  Andrej i Sanja su se još više zbližili u ovom zajedničkom bolu.

Iako ne voli mnogo da govori o privatnom životu, Andrej je jednom prilikom otkrio koliko se njegov i Sanjin odnos promenio poslednjih godina: 

- Posle tog tragičnog dana, otac i ja postali smo bliži nego ikada i mogu slobodno reći da imamo savršen odnos. Više smo drugari, među nama se promenio taj klasičan otac–sin odnos, a imamo i ogromno poštovanje jedan prema drugom. Mislim da bi majka i na tu činjenicu bila veoma ponosna – iskreno je rekao Andrej svojevremeno za medije i otkrio da je u poslednje vreme mnogo više on savetovao oca,kada je reč o muzici i poslu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Ilic (@andrejilic__)

- Na tom polju su se, rekao bih, naše uloge potpuno promenile, pa isključivo ja njega savetujem i zajedno smišljamo šta i kako treba da radi s njegovom muzikom. Mnogo toga novog sprema i prosto ne može da se odluči šta će pre, pa onda ja pokušavam da ga usmerim na tok projekta iz nekog mog iskustva u savremenoj muzičkoj industriji - govorio je Ilić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading