(VIDEO) "MOLITVA" MARIJE ŠERIFOVIĆ čula se na takmičenju U KOREJI i to na SRPSKOM JEZIKU! Pevačica oduševljena ovim gestom!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.03.2021

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović proslavila je Srbiju pobedom na Eurosongu sa pesmom "Molitva", a sada se ova numera mogla čuti i u dalekoj Koreji i to na srpskom jeziku.

RepublikaFoto: youtube.com
Pesma Marija Šerifović na takmičenju " Phantom Singer

Naime, do pevačice Marije Šerifović  je došao snimak sa jednog popularnoj korejskog muzičkog takmičenja  "The Phantom Singer All-Star Competition",  gde su  jedni od finalista izveli ovu njenu numeru i to na tečnom srpsom jeziku. 

Ovo takmičenje održano je krajem januara, a na velelepnoj sceni pojavila su se četiri pevača elegantno obučena, maltene prekopirana i koreografija koju je Marija sa članicama ""Beauty Queens"-a otpevala 2007. godine u Helsinkiju, samo u muškoj verziji.

RepublikaFoto: youtube.com
Marija i "Beauty queen"

Ono što je mnoge oduševilo jeste da su "Molitvu" na ovom korejskom takmičenju otpevali na sprskom, dok je publika bila u potpunom transu od oduševljenja.

Marija Šerifović se danas obratila ovim momcima i poručila im sledeće:

- Drage kolege, čestitam vam celim svojim srcem. Ovo je najbolja verzija pesme "Molitva" koju sam ikada čula. Želim vam sve najbolje u vašim karijerama i nastavku takmičenja - poručila je pevačica putem Instagrama.

Nakon što su svi počeli da šeruju ovaj video snimak, Marija nije krila oduševljenje, a onda je stavila situaciju da komentariše u svom poznato šaljivom maniru:

-Pa ako ćemo pošteno, mogu da prođem kao peti član grupe iz Južne Koreje ? Sve snimke mi je Instagram blokirao pa koristim priliku da je kazem da je ono nesto NEVEROVATNO - poručila je MArija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading