SANJA ILIĆ JE NAKON ZLATINE SMRTI UPOZNAO NJU: Ovo je druga supruga poznatog muzičara! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.03.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar i kompozitor Aleksandar Sanja Ilić preminuo je danas u "Zemunskoj bolnici" od posledica virusa korona u 70. godini, a za sobom je ostavio sina Andreja i suprugu Tatjanu Karajanov.

RepublikaFoto: e-stock
Sanja ilić sa drugom suprugom, Tatjanom Karajanov

Prva supruga Sanje Ilića, glumica Zlata Petković preminula je 3. decembra 2012. godine nakon duge i teške bolesti, a on je nedugo zatim upoznao svoju drugu ženu Tatjanu, homeopatkinju iz Novog Sada koja je 25 godina mlađa od njega.

RepublikaFoto: e-stock
Ovo je 25 godina mlađa Sanjina supruga

Poznato je da su Zlata i Sanja bili u braku preko 30 godina, a posle njene smrti Ilić je na promociji jedne knjige upoznao drugu suprugu:

- Upoznao sam je na promociji jedne knjige i čuo njen predivan glas. Mislim da je to bilo presudno. Od tada je u mom životu sve bilo drugačije. Nisam se nadao da ću nakon gubitka Zlate ikada više pronaći srodnu dušu, ali život me je iznenadio. Tatjana je iz Novog Sada, ali sada, naravno, živi sa mnom u Beogradu. Bavi se i muzikoterapijom, peva i komponuje, i sa duetom "Hilia" drži koncerte meditativne muzike.

Sanja i Tatjana venčali su se 1. oktobra 2016. godine u Sabornoj crkvi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading