(FOTO) ĆERKA MILETA KITIĆA SE RAZGOLITILA: Društvene mreže se usijale zbog Elene, svi pričaju o folkerovoj reakciji!

Autor: Republika.rs

Zabava

06.03.2021

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Elena Kitić često igra na kartu seksepila i ne brine mnogo šta će o tome misliti njeni rodielji, popularni estradni par Mile Kitić i Marta Savić.

RepublikaFoto: tiktok.com/printscreen
Mile Kitić podržava ćerkinu golotinju

Elena Kitić poput roditelja, karijeru je krenula da gradi na muzičkoj sceni, ali potpuno drugačijeg žanra. Ipak, za kratko vreme postala je veoma popularna i pridobila je celu armiju fanova.

Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama gde često objavljuje provokativne fotografije kojima veoma privlači pažnju. Njeni roditelji ovaj njen odabir veoma podržavaju. Upravo je reakcija Mileta Kitića izazvala veliku pažnju na Instagramu nakon što je njegova ćerka objavila  fotografiju u bikini izdanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

Ispod ove objave nizali su se lascivni komentari, a folker je "lajkovao" ćerkinu fotografiju. Očigledno je i javno pokazao da nema problema sa tim što se ovakve Elenine fotografije nalaze na društvenim mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading