ZBOG OVOGA SU JE SVI ISMEJAVALI! Ljupka Stević priznala šta ju je najviše zabolelo otkako je počela da se bavi pevanjem!

Autor:

Zabava

06.03.2021

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ljupka Stević priznala šta ju je najviše bolelo tokom početka karijere

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Pevačica Ljupka Stević priznala šta ju je najviše bolelo tokom početka karijere

U ovonedeljnom izdanju emisije "Magazin In" voditeljka Sanja Marinković ugostila je  pevačice Ljupku Stević i Snežanu Berić, poznatiju kao Ekstra Nena, voditeljku TV Pink Mariju Egelju, direktorku Službenog glasnika i predsednicu Upravnog odbora Filmskog centra Srbije (FCS) Jelenu Trivan, glumicu Radu Đuričin i osnivača sajtova "Donesi.com" i "Sredime.com" Ivanu Zirojević.

Ljupka je sa svima podelila koliko joj je bilo teško 2015. godine, kada je snimila duet sa Snup Dogom, a svi su je zbog toga ismejavali.

RepublikaFoto: youtube.com/magazinin
Ljupka Stević

- Kada sam 2015. godine izbacila duet sa Snup Dogom, to je jedan svetski projekat, svi su poleteli da ismejavaju nešto za šta sam se ja pomučila i radila na tome dve godine. To me je zabolelo. Počeli su da se sprdaju na moj račun - ispričala je Ljupka Stević.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading