SEVERINA DUŽNA VIŠE OD 200.000 EVRA! Pevačica u dugovima do guše, on je sada preuzeo njenu FIRMU

Autor:

Zabava

05.03.2021

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina u velikim finansijskim dugovima otkad se razvela od Igora

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Severina u užasnim dugovima posle razvoda

Otkako je iz njene svakodnevice “iščeznuo” na papiru još aktuelni suprug Igor Kojić, u Severinin život vratio se njen stari menadžer Tomislav Petrović. Osim što joj opet pomaže pri svakodnevnim obavezama, vozi gde treba i nosi torbice, Severina je prošle godine Tomicu imenovala direktorom svoje dve firme.


Kako navode, Severina je vlasnica i osnivačica firme “DUK production” i “Dobrodošao u klub”, a Petrović i ona su suvlasnici firme “Glazbeni program”. Te firme pevačica je osnovala uoči svoje turneje “Dobrodošao u klub”, a organizaciju istih prepustila je tada rukama veštog muzičkog menadžera Alena Ključe.

Nakon dovođenja svetskih zvezda u Hrvatsku, Ključe se uhvatio u koštac sa Severininom regionalnom turnejom. Istovremeno, Severina je Antonelu Belamarić postavila kao zastupnika u svojoj firmi.

- Severina me u svoj tim angažovala početkom godine i dogovorile smo se da privremeno preuzmem ulogu zastupnika u njenoj firmi, prvenstveno zbog mogućnosti potpisivanja ugovora, kako bi se olakšao i ubrzao posao kad Severina nije dostupna - rekla je u novembru 2019. za hrvatske medije tajnovita Belamarić, koja je tada bila desna ruka u Severininoj firmi.

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Severina i Igor Kojić

Ipak, prošle godine na direktorsko mesto upisan je Tomislav Petrović, nakon što je posle sedam meseci pukla saradnja na relaciji Ključe-Severina. I dotična Belamarić je od tada izbegavala da komentariše saradnju, odnosno prekid iste s Kojićevom.

Rezultati poslovanja Severininih firmi za prošlu godinu, koja je bila teška za estradnjake zbog pandemije koronavirusa, još se ne znaju jer se tek bi trebalo da se preda finansijski izveštaji za 2020. godinu.

Prošle godine se spekulisalo kako su firme, koje su u vlasništvu i suvlasništvu Severine, nagomilale više od 1,7 miliona kuna, odnosno oko 226.666 evra duga u 2019. godini. Firma “Dobrodošao u klub” dobila je i podršku za isplatu minimalnih plata.

Tri meseca je dobijala novac od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a reč je o iznosu od 11.250 kuna, odnosno oko 1.500 evra, navodi 24sata.hr. Kako je tada rekao Severinin PR menadžment, zahtev za podršku predat je za jednog zaposlenog te firme. Tomica se u Severinin “štab” vratio prošlog leta, nakon gotovo godinu dana od prekida saradnje. Pevačica i njen dugogodišnji menadžer zahladili su odnose pre dve godine, nakon što joj je on gotovo dve decenije bio desna ruka.

Kamen spoticanja navodno je bio njen suprug Igor Kojić, sa kojim Tomica, šuška se, nije nalazio zajednički jezik. Nakon Igorovog povlačenja iz Severininog života pre godinu dana, Tomica ju je pogledom pomno pratio sa terase noćnog kluba u Splitu u kojem je nastupala. Potom su Seve i Tomica s njenim najbližim društvom pozirali na imanju nedaleko od Zagreba mladog vinara Tomislava Voštinića (38), s kojim mediji od prošlog leta povezuju pevačicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading