VIDOVITA ZORKA PRORICALA JE SUDBINU DEVEDESETIH,A ONDA JE DOŽIVELA VELIKE TRAGEDIJE: Proročici nastradala 3 sina!

Autor: Republika.rs

Zabava

04.03.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidovita Zorka devedesetih godina imala je svoju emisiju u kojoj se bavila proricanjem sudbine, a posle su je zauvek u crno zavile smrti dece.

RepublikaFoto: youtube.com/TV DUGA PLUS
Vidovita Zorka

Samozvana proročica Zorka Pucar, poznata kao vidovita Zorka devedesetih godina zajedno sa Kleopatrom i Ljubišom Trgovčevićem bila je glavna zvezda sa televizijskih ekrana.

Vidovita Zorka bavila se proricanjem sudbine, uklanjanjem crne magije, dečijih strahova i rešavanjem ljubavnih problema. Imala je i zakupljen termin na televiziji. Zorkin suprug je u agenciji klijentima zakazivao termine, a oni su za svaku seansu plaćali 50 maraka i honorar koji se u zavisnosti od vrste problema plaćao od 200 do nekoliko hiljada maraka, pričao je svojevremeno pukovnik Dragan Živaljevic.

Zorka je čak završila i u zatvoru, doduše na 25 dana zbog posla kojim se bavila.

Ono što je malo ko znao jeste da je njen život obojen tragedijama od kojih se nikada nije oporavila. Naime, ona je izgubila tri sina.

 

U braku sa Radivojem Barbakovim dobila sinove Dejana, Dragana, Pavla i Nebojšu sa kojima je živela u Novom Miloševu. Najstariji sin Dejan nastradao sa 27 godina u saobraćajnoj nesreći, sin Dragan je bio ratni invalid koji je preminuo u 44. godini od raka. U februaru 2017. godine umro je i najmlađi Nebojša (41).

- Sahraniti tri sina je nešto najgore što može da se dogodi jednom roditelju. ragedije sam predvidela, ali nisam mogla da ih sprečim. Hvala Bogu, sin Pavle mi je živ i zdrav. Živi u Novom Miloševu i dolazi kod mene. Iz drugog braka imam Dragoslava koji je uzorno i vredno dete - govorila je Zorka svojevremeno za medije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading