PEVAČICA NAZVALA ĆERKU KRISTINA DŽULIJEN: Peva turbofolk, ali voli strana IMENA!

Autor:

Zabava

04.03.2021

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna turbofolk pevačica otkrila je da je ćerki dala ime Kristina Džulijen, a kako je istakla razlog za to je što ju je rodila u Las Vegasu.

Foto: instagram.com/janavip2011
Dala ćerki svetsko ime... Jana Todorović

Kada spomenemo ime Jane Todorović uglavnom se setimo folk hitova "Šta će ti pevačica" i "Lune, lune", nezaobilaznih pesama uglavnom na svadbama pod šatorom. Ali niko ne bi rekao da Jana i te kako voli svetske trendove, brendove i imena.

 

 

Zbog toga su mnogi u šoku kada čuju da Jana, u 26 godina dugom braku sa suprugom Ivanom, ima ćerku koja se zove Kristina Džulijen. 

Pevačica je više puta isticala da joj nije bilo nimalo lako dok nije upoznala supruga Ivana. Naime, roditelji pevačice morali su da prodaju traktor kako bi joj pomogli da uspe, ali njen život promenio se tek pošto je, kako se navodi, upoznala svoju srodnu dušu.

Kako je i sama uvek isticala, on je bio taj koji joj je mnogo pomagao u karijeri i trudio se da pokaže svima koliko je talentovana.

 

 

Njih dvoje su u braku već 26 godina - venčali su se 1995, a 2. novembra 2006. Jana se porodila u Las Vegasu i rodila ćerku kojoj su dali ime Kristina Džulijen Todorović, a iza njenog neobičnog imena krije se zanimljiva priča.

Naime, pevačica je jednom prilikom ispričala kako su ona i suprug odlučili da ćerki daju ova dva imena.

- Muž mi je skoro otkrio da je njegova prva ljubav bila Grkinja i da se zvala Kristina. On je želeo da se naša ćerka zove Kristina jer mu se dopada to ime. A Džulijen je srednje ime jer se rodila u Americi i tata je hteo da ima neko umetničko ime. Ali to stoji samo u pasošu - dodala je uz osmeh pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading