STARLETE PERU MAFIJAŠE: Tijana Ajfon i Mimi Oro se pravile lude NA SASLUŠANJU U SBPOK!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

04.03.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Maksimović bivšeg verenika Milovana Tadića, kriminalca optuženog za najsvirepija dela, pokušava da predstavi kao momka za primer.

RepublikaFoto: youtube, instagram
Mimi Oro, Tijana Ajfon, Milovan Tadić Miksi i Veljko Belivuk

Starlete Tijana Maksimović (29) i Milica Živanović (28), koje su pre dva dana privedene na informativni razgovor u SBPOK u okviru istrage o Velji Nevolji, zbog navodne umešanosti u kriminalne radnje koje je za Veljka Belivuka obavljao Ajfonkin bivši verenik Milovan Tadić zvani Miksa, pokušale su da operu kriminalce optužene za zverska dela i predstave ih kao dobre momke iz komšiluka, koji služe za primer.

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Ajfonka se nakon saslušanja poverila prijateljici da je s Tadićem, optuženim za svirepo ubistvo, planirala miran porodični život, te joj ga je opisala kao "dobrog medu", koji je brinuo o njoj.

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic
Milovan Tadić i Tijana Maksimović

- Miksa izgleda kao psihopata, ali on je jedna dušica. Ima 100 kilograma, ovako bi neko pomislio da je siledžija, a zapravo je duša od čoveka. Ja ga najbolje poznajem, znam kako diše. Sve ovo između nas je počelo kao ljubav na prvi pogled. Kad smo se upoznali, rekao mi je: "Zavoleo sam te jer si budaletina! Ti nisi kao sve druge ribe s kojima sam bio" - Tijana je pravdala drugarici bivšeg verenika, izbegavajući da joj otkrije zbog čega je i sama uhapšena, te nastavila pred njom da se divi zločincu:

Ovako bi neko pomislio da je Miksa siledžija, a on je jedna dušica, odvalila je Tijana i ostala živa

- On je mene skinuo sa svih mojih poroka. Dečko ne pije, ne drogira se, ne puši... Kada ispred njega zapalim cigaretu, on mi je izvadi iz usta i kaže: "Šta će ti to govno! Samo se truješ!" Pored njega sam se odvikla od kokaina, od svakog poroka. Došlo mi je da se ubijem kad je pao zbog ovoga!

Kako dalje saznajemo, Tijanu su u SBPOK ispitivali o njenoj umešanosti u Miksine poslove sa Veljom, ali ona o iskazu ćuti kao zalivena.

- Trenutno sam u gužvi i ne bih da pričam na ovu temu. Nadam se da me razumete - rekla je kratko za Srpski telegraf, dok naš izvor otkriva o čemu su starlete pevale pred inspektorima:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tijana Ajfon i Mimi Oro privede na saslušanje

- Ajfonku su pitali da li je ona bila saučesnik Miksi i Belivuku, te da li je za njih zajedno sa Mimi prikupljala i prenosila im informacije. Starlete su pokušale da ih ubede kako one kriminalce znaju u njihovom najboljem svetlu.

Uprkos tome što se tereti za teško zlodelo, Maksimovićevu to nije sprečilo da nastavi da pomaže bivšem vereniku.

- Svakog dana mu nosim ručak u zatvor. Ne znam više ni sama kako sve izdržavam. Raspadam se. Sreća, pa mogu to sve finansijski da izguram. Inače, robija je mnogo skupa - poverila se Tijana drugarici koja je zbog cele situacije insistirala da ostane anonimna.

 

RepublikaFoto: instagram.com/mimi_oro_milica

Mimi detaljno opisala hapšenje

Mimi Oro ispričala je za Srpski telegraf kako je izgledalo hapšenje kada je UKP upao kod Tijane Ajfon u salon lepote.

- Bila sam ispred Tijaninog lokala, pomagala sam joj da prenesemo neke stvari, kada je odjednom upao UKP. Stavili su nam lisice i rekli da moramo odmah da krenemo. Ispitivali su nas, postavili su mi dosta pitanja zbog cele ove situacije sa Veljom, ali rekli su mi da ne smem da pričam o tome ni u medijima ni ovako. Mislim da nema potrebe da nas više ispituju, ali videćemo da li treba da odemo na još neki informativni razgovor. Sve je u redu sa mnom, nisam uplašena jer za to nema potrebe - rekla Mimi za naš list.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading