ŽENA POZNATOG FUDBALERA NAPRAVILA HAOS NA INTERNETU: Pravi "NAJBOLJI SAJT ZA PRODAJU DECE", javnost je najstrašnije OSUDILA!

Autor:

Zabava

03.03.2021

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Ana Rajković promovisala novi brend, pa napravila lapsus o kom su ubrzo zabrujale društevne mreže.

RepublikaFoto: instagram.com/rajkovic__ana
Ana Rajković na meti osuda

 

Ana Rajković, koja je nedavno dobila drugog sina sa golmanom Predragom Rajkovićem, najavila je putem svog Instagram storija lansiranje svog brenda dečijih patofnica, a uzbuđenje zbog poslednjih priprema nije krila.

Pored svih opcija koje je nabrajala i navodila da će biti dostupni na sajtu, te olakšati život i uštedeti vreme roditeljima, napravila je i lapsus i sajt nazvala "najboljim za kupovinu dece".


Manekenka definitivno nije shvatila šta je izgovorila, ali su korisnici društvenih mreža odmah počeli da reaguju i bruje o njenoj izjavi.

- Drage mame i tate, ovo će biti jedan od najbolje urađenih sajtova za onlajn kupovinu dece! Tako da se nadam da ću vam produžiti vreme, na primer, boravka u parku, igraonici... -  pričala je Ana.

"Šta rekoste?", "Puder na licu tamniji od tela", "Ne zna šta priča", "Šta reče, Ana?", samo su neke od reakcija na njen stori.

Podsećamo, ovo nije prvi put da Ana izaziva burne reakcije na društvenim mrežama, te je tako nedavno bila na meti kritika nakon izjave da joj je preko potrebna dadilja u Remsu gde i žive.

Pratioci na društvenim mrežama je nisu štedeli zbog ove izjave, ali ni Ana nije ostala nema na kritike. Da li će i sada reagovati na komentare, ostaje da vidimo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading