Toma Panić napustio Nadeždu: Strahuje od Biljićeve!

Autor:

Zabava

03.03.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić oprostila je Tomi Paniću prevaru u "Zadruzi", ali izgleda da ni to nije pomoglo da se njihov odnos sredi, pa je nedavno pokušala i samoubistvo skokom s mosta u Valjevu. A kako je situacija među njima i dalje napeta, kako prenose mediji, Toma je napustio njihov dom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Napustio ženu i dete umesto da im pomogne... Toma Panić

Zbog pokušaja da skoči s mosta, Toma se zabrinuo za Nadeždino psihičko stanje i napustio sina Longa i nju, pa se preselio kod oca u Svilajnac. A kako otkriva izvor blizak njima, Nadežda uopšte nije dobro:

- Ona je psihički jako loše. Sva ona priča da će im se brak srediti, pala je u vodu. Vidi ona da to nije to, iako ga voli kao boga i prešla je preko hiljadu stvari. Pa koja žena će da ti oprosti prevaru i to na televiziji? Nadežda je i prkeo toga prešla. Verovala je da mogu zajedno da odgajaju sina, ali kada je posumnjala da je opet vara otišla je na most. Majka je sada sve vreme uz nju. Ljude je sramota zbog svega što se dešava- ispričala je komšinica Biljićevih i dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma je varo i na televiziji... Nadežda Biljić

- Ranije je i policija dolazila u kuću, bilo je raznih situacija. Više ih ni ne viđam. Slavicu sretnem kad krene na posao. Žena radi u bolnici, ostale ne viđam. Kažu mi komšije da se skroz povukla. Trude se da uvek bude neko s njom, da opet ne pomisli na takvu glupost, da sebi naudi. Čujem ponekada dreku iz kuće, mislim da je Nadeždin glas, ali se onda primire. Svi ih zovemo, ali su danima i Nadežda i Toma nedostupni. Slavicin broj čas zvoni, ali se ne javlja pa onda bude nedostupna -  zaključila je ona. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Napustio i sina... Toma sa sinom Longom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slaviša

03.03.2021 14:53

Nadežda je bolesna i treba da se leči. Sa ovako bolesnom ženom nemoguće je živeti. Ako mu je oprostila ne treba više to da pominje.