(VIDEO) ZASPAO NA AERODROMU! Ognjen Amidžić NASMEJAO sve sa događajem koji mu se desio sa Marinkom Madžagaljem!

Autor:

Zabava

02.03.2021

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad u šest on zaspao na aerodromu i taj preskočio, tu spavao i prespavao.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kad u šest on zaspao na aerodromu i taj preskočio, tu spavao i prespavao

Večerašnja emisija "Amidži šou" posvećena je Marinku Madžgalju i petogodišnjici njegove smrti. U znak sećanje gosti emisije su njegove kolege, kumovi i prijatelji Andrija Milošević, Aleksandra Srećković Kubura, Dušan Kovačević, Lako Nikolić.

Ognjen Amidžić je ispičao jednu anegdotu koja mu se desila sa Marinkom Madžgaljem. 

- Imali smo neku svirku na Zakintosu, sećam se, tu je bila pesma "Eh da mi je", tad smo snimali taj spot i on je jedva stigao, Atina Pa Zakintos i posle svirke moram odmah, jedini avion je u sedam, ja naravno sve odradim čekiram se njega nema, ja pokušavam da ga dobijem naravno ništa. Ja sletim u Atinu stiže poruka ja sad došao na aerodrom uspavao sam se, ja ga pitam pa šta ćeš da radiš brate, on mi kaže pa ništa evo rekli su mi da ima oko dva još jedan let. Kad u šest on zaspao na aerodromu i taj preskočio, tu spavao i prespavao, pa su tražili neki gliser, brod, ne znam ni ja kako je stigao na kraju. 

 

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading