NEKI TIP IM ULETEO U KADAR: Đura fotografijom sa BRED PITOM napravio pometnju na internetu!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.03.2021

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od čuvenih "nadrealista" i vođa grupe "Bombaj štampa" Branko Đurić Đuro oduševio je fanove fotografijom sa holivudskom zvezdom.

RepublikaFoto: facebook/branko đurić
Branko Đurić Đuro i Bred Pit

Branko Đurić Đuro uvek je spreman za dobru šalu, a sada je uspeo da zameje sve fanove jednom fotografijom sa holivudskim glumcem Bredom Pitom.

Naime, on je na svom fejsbuku objavio fotografiju iz koju je napisao:

-Feđa Štukan i ja sa nekim tipom koji nam je uleteo u kadar - dodao je Đuro.

Fotografija je, nema sumnje, nastala na snimanju filma "U zemlji krvi i meda" Anđeline DŽoli, u kojem su glumili i Šuro i Feđa. Pričao je, potom, Đuro kako je Bred Pit, kada bi išli na pivo, dolazio motorom i nije skidao kacigu, već bi samo dizao i spuštao štitnik.

Kada ga je Đuro pitao zašto to radi, Pit je odgovorio da je bolje da kažu da je budala što pije pivo sa kacigom, nego da ga prepoznaju. Sa Bredom je igrao i ćize-blize, staru sarajevsku igru u kojoj treba baciti novčić što bliže određenoj crti...

Inače, Branko Đurić je često govorio o tome kakva je Anđelina na setu, a mnogi sz mu pozavideli na poznanstvu sa ovom lepoticom koja je očarala svet.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading