MIRIS KRVI I METALA JOŠ OSEĆAM: Dea Đurđević progovorila o posledicama borbe za život

Autor: Republika.rs

Zabava

01.03.2021

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dea Đurđević prošla je kroz veoma turbulentan period kada joj je život bukvalno visio o koncu, a detalji strašne nesreće još uvek pamti u detalj.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dea Đurđević

Pre dve godine voditeljka Pinka Dea Đurđević doživela je užasnu nesreću u neposrednoj blizni radnog mesta. Deu je udario autobus, pribio je uz ogradu i bukvalno joj od siline udarca otkrinuo ruku. Lekari su joj davali minimalno šanse da preživi, a ona ih je svojom željom za životom sve demantovala.

Iako je nakon dugih terapija i nekoliko operacija, fizičke posledice nesreće i uspela da sanira, mesecima se susretala sa onim mentalnim. 

- Sa brojnim posledicama sam se susretala, a danas osećam samo miris krvi i metala. Sanjala sam nesreću i videla sam je na javi. Jedno vreme sam videla fleševe, joj Bože kad se setim! Ja radim Jutarnji program i u gostima mi je Aleksandar Vulin, i gledam u njega, a iza njega vidim crvenu sedamdesetosmicu koja prolazi. Sećam se da sam samo napravila čudnu facu, ja mislim da je čovek pomislio svašta, onda sam mu se posle izvinila. Prošli su i ti fleševi, to sam uspela vremenom da izlečim, ali imam i dalje taj miris krvi i metala - kaže voditeljka za "Mondo".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading