NASRTALA NA POLICIJU, A BILA JE LEGIJINA NAJBOLJA DRUGARICA: Kraljica splavova NESTALA iz javnog života!

Autor:

Zabava

01.03.2021

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpopularnijih pevačica 2000-ih godina i kraljica splavova živela je burnim životom, a sada je nestala sa mape poznatih ličnosti.

Danijela Vranić i Milorad Ulemek Legija

Danijela Vranić bila je veoma popularna godinama, njene pesme "Nemoj da me žalite", "Ne mogu godinama" i mnoge druge, hitovi su koji se i danas slušaju.

Pevačica iz Valjeva harala je estradom i gradskim lokalima, te je prva na sceni dobila nadimak "kraljica splavova".

RepublikaFoto: youtube.com/CityRecordsOfficial
Žarila i palila, pa nestala... Danijela Vranić

A osim po dobrim pesmama bila je poznata i po skandalima i burnom životu, pa je često govorila da je najbolja drugarica Milorada Ulemeka Legije koji služi doživotnu kaznu zatvora za ubistvo premijera Zorana Đinđića, između ostalog, a povezivali su je i sa Acom Lukasom sa kojim je snimila i pesmu i spot "Niko kao ti".

Danijela je pre 10 godina ošamarila i policajca kada ju je zaustavio zbog vožnje u alkoholisanom stanju, nakon čega je noć provela u polciisjkoj stanici. 

RepublikaFoto: youtube.com/Wave Music TV
Spekulisalo se da su bili u vezi...Danijela i Aca

Intrigirala je javnost i izjavama da je na poklon od političara za rođendan dobila konja, kao i da je omiljena pevačica prvog reketa sveta, Novaka Đokovića.

A kada je 2019. godine snimila novu pesmu "Harfa" za koju je uradila i veoma skup spot, nestala je sa javne scene i ono što se moglo pročitati je da je vodila borbu sa viškom kilograma, i da je estrada ne zanima kao ranije, jer je vreme da se ostvari kao majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading