Nisu je dovoljno cenili: Srpska pevačica je harala svetskim top listama, a onda joj se preselo i povukla se sa scene!

Autor:

Zabava

28.02.2021

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici Holi Valans je pre 20 godina harala svetskim top listama pesmama "Kiss, Kiss" i "Nighty Girl"!

Foto: Printscreen
Holi Valans

Ono što je zanimljivo jeste to da je ova pevačica srpskog porekla, te je njeno ime Holi Rejčel Vukadinović.

Holi vuče srpske korene po ocu Rajku Vukadinoviću, koji je uplovio u vezu sa britankom Rejčel Stefens i iz te ljubavi se rodila Vukadinovićeva. Rođena je u Australiji, tamo je i odrasla, kasnije se ptreselila u Britaniju, a nije ni poznato da li je ikada posetila Srbiju.

Holin otac, Rajko Vukadinović, u svojim mlađim danima bavio se, poput ćerke, modelingom u Beogradu. Bio je pijanista, a taj talenat preneo je i na ćerku koju je dobio sa britanskom manekenkom Rejčel.

Foto: Printscreen
Holi iz vremena svoje slave

Prvi album "Footprints" izdala je 2002. godine, na kojem se nalazi megahit "Kiss, Kiss", inače obrada pesme "Simarik", turskog legendarnog pevača Tarkana. Pevačicina verzija postala je popularna, te je osvojila vrhove top liste širom Evrope.

Sa ovog albuma su se izdvojile i numere "Nighty Girl" i  "Down Boy".

Naprasno je odlučila da prekine muzičku karijeru i ostvari se kao glumica, te je zaigrala u hit serijama "CSI: Majami", "Svita", a njena uloga Nike Volek u seriji "Bekstvo iz zatvora" smatra se njenim najvećim uspehom u glumačkoj karijeri.

Holi se 2012. godine udala za bilionera Nika Kendija, imaju dvoje dece i tada se povukla sa scene. Godinu dana od udaje vraća se u svet šoubiznisa učešćem u TLC-jevoj emisiji "Shopaholic Showdown",  a 2015. je ponovo zaigrala u filmu, ovaj put u akcijskom ostvarenju "Red Herring".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading