PRVA JE POČELA DA PEVA PA SE POVUKLA: Pogledajte rođenu sestru Lepe Brene koja je bila popularna mnogo pre NJE!

Autor:

Zabava

28.02.2021

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte rođenu sestru Lepe Brene koja je bila popularna daleko pre NJE!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Pogledajte rođenu sestru Lepe Brene koja je bila popularna daleko pre NJE!

Lepa Brena, koja trenutno uživa sa suprugom Bobom Živojinovićem u Italiji, svoj privatan i porodični život nije skrivala od očiju javnosti, a domaćoj publici je poznato i da ima brata Faruka, o kojem smo nedavno pisali, i sestru Faketu za koju retko ko zna kako izgleda.

Nakon što smo pevačicinog brata gledali kao jednog od učesnika u takmičenju "Nikad nije kasno", Brena je na svom Instagramu podelila i fotku sa sestrom i oduševila sve.

Foto: Instagram/printscreen
Lepa Brena i njena rođena sestra!

Faketa sa mužem i decom živi u Kanadi, a Brenina sestra na svakoj zajedničkoj slici dobije brojne komplimente, a bilo je i onih koji tvrde da njih dve mnogo liče.

"Sestre, tako treba", "Faketa je lepotica", "Ništa se nije promenila", "Ličite", bili su samo neki od komentara na pevačicinoj fotografiji.

Lepa Brena je svojevremeno otkrila i da je Faketa počela da peva pre nje, odnosno da je prva u porodici uplovila u svet muzike.

"Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog, Radmile Ćorović. Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća", rekla je svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading