ISPALA SAM NAIVNA, IZNEVERENA SAM KAO PRIJATELJ: Vesna Dedić otkrila razloge sukoba sa Sanjom Marinković!

Autor:

Zabava

28.02.2021

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja je izjavila da su njih dve koleginice, a ne prijateljice, a to je Vesnu jako povredilo.

RepublikaFoto: Printscreen
Sanja je izjavila da su njih dve koleginice, a ne prijateljice, to je Vesnu jako povredilo.

Pre nekoliko meseci kao bomba odjeknula je vest da su voditeljke Vesna Dedić i Sanja Marinković prekinule dugogodišnje prijateljstvo. Dugo se nagađalo šta je povod za kraj njihovog odnosa, a sada je Vesna iznela svoju stranu priče.

 

- Sanja je dala izjavu da smo bile dobre koleginice 25 godina, a ja da smo bile prijateljice. Ja sam podnela svoju emotinu bol zbog činjenice da sam 25 godina bila dobar prijatelj i zaista sam to doživljavala, kao duboko, odano prijateljstvo. Ispostavilo se da sam posle toliko godina izneverena kao prijatelj - započela je Vesna svoju ispovest i dodala:

- Sanjina izjava je potpuno čista u odnosu na njenu savest. Ona je rekla da smo 25 godina bile koleginice. Ako tako gledaš, ja sam ispala jako naivna i očigledno kasno dobila informaciju da smo koleginice, a ne prijateljice.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vesna Dedić

Na pitanje, zbog čega je došlo do sukoba, Vesna je iskreno odgovorila:

- Ja sam izneverena. Ne jednom, dugogodišnji proces je u pitanju, ali sam kasno dobila informaciju i kasno sam se sa tim suočila. Nas dve u prijateljskim odnosima nismo duže od godinu dana, ali čak ni najbliži prijatelji koji su primećivali da se nešto dešava, nisu imali hrabrosti da pitaju, jer su znali koliko Sanju volim i koliko sam odan prijatelj. Moja majka, brat, snaha, Lenka i Sanja Marinković su bili zabranjene teme za analizu bilo mojih partnera ili prijatelja - ispričala je Vesna i otkrila koliko je važno mesto Sanja imala u njenom životu

Vesna Dedić istakla je da je dugo ćutala na temu odnosa sa koleginicom, jer je za nju to bila tema, koja boli i nije dostojna povlačenja po medijima. Ipak, istakla je da je morala da reaguje, kada su neki nepromišljeni postupci Sanje Marinković ugrozili njenu reputaciju.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/ AmiG Show
Sanja Marinković

Sa Sanjom je, kako kaže, prekinula ne samo prijateljske već i sve poslovne odnose.

- Raskinut je ugovor sa knjigom Sanje Marinković, tako da je moja izdavačka kuća više ne prodaje. Nijedna vrsta saradnje sa Sanjom, ni poslovna ni privatna više ne dolazi u obzir. Između nas se nije desio jedan sukob, već je proces razdvajanja moralno, ljudski, usvakom smislu trajao i desilo se milion stvari do konačnog kraja - rekla je voditeljka za "Svet".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading