(FOTO) KOST I KOŽA: Fanovi zgranuti novim izgledom Indi! Pevačica na ivici anoreksije!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.02.2021

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Indi Aradinović nakon operacije želuca, izgubila je dosta na kilaži, međutim, mnogi smatraju da je sada ozbiljno ugrozila svoje zdravlje.

RepublikaFoto: instagram.com/indy_ara_indira
Indi Aradinović

Indi je od početka dolaska na scenu bila prepoznatljiva po izraženim oblinama, međutim, prošle godine rešila je da  promeni svoj izgled, a kako to nije mogla regularnim režimom ishrane, otišla je na operaciju.

Poput Darka Lazića i Ane Nikolić i Aradinovićeva se podvrgla operaciji suženja želuca i od tada je izgubila veliki broj kilograma. Međutim, izgleda da je preterala u tome jer sada izgleda skoro pa anoreksično.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INDY_ARA_ (@indy_ara_indira)

Do nedavno je izgledala atraktivno kada je smršala taman toliko koliko je trebalo kako bi ponovo izgledala zdravo i rešila se gojaznosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INDY_ARA_ (@indy_ara_indira)

Sada je pak otišla udrugu krajnost i čini se kao da ne planira da se zaustavi na tome, te su se njeni fanovi veoma zabrinuli za njeno zdravlje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading