(VIDEO) BAHATI TIK TOKER DOBIO BATINE: Maltretirao ljude u centru Beograda, ali onda je naleteo na pogrešnog momka!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.02.2021

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tik toker Zoran Jovanović konstantno želi da privuče pažnju bahatim ponašanjem, a sada ga je očigledno stigla i kazna za nedela.

RepublikaFoto: tiktok.com/printscreen
Zoran Jovanović

Tik toker Zoran Jovanović popularnost na ovoj društvenoj mreži stiče na veoma ružan način, ponižavanjem ljudi, kršenjem zakona i bahaćenjem.

Zoran je nedavno omalovažavao radnike gradske čistoće kada im je otimao metlu i đubrovnik, zatim je pre samo jednog dana objavljen je snimak  na kome se Zoran zatrčava, uleće u radnju kako bi skočio na krevet. Nakon što ga je slomio, na snimku se vidi da razgovara sa radnicima.

Sada je njenogo bahaćenje neko očigledno želeo da kazni.

blockquote class="tiktok-embed" cite="https://www.tiktok.com/@ludibratt/video/6933283163925974278" data-video-id="6933283163925974278" style="max-width: 605px;min-width: 325px;" > @ludibratt

Lik me je udario i pobegao... ##fyp ##foryou ##foryoupage ##viral ##challenge ##ludibratt

♬ original sound - ludibratt?

-Drugar mi je zadao izazov da se zaletim na nekog lika u Knezu i da ga gurnem. Ja se zalećem na jednog lika, gurnem ga polako, taj lik se nasmejao, a njegov drugar se zaleto na mene i nabada me iz sve snage u oko. Toliko mi je modro, imam masnicu preko celog oka - rekao je on u video na kom se vidi kako ima gazu i flaster preko oka.

Nadamo se da će se sada opametiti i prestati sa bahatim maltretiranjem ljudi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading