S KIM JE ZAPRAVO KARIĆ? Istina o odnosu Milice i Jugoslava! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2021

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je sinoć Republika.rs prva pisala o susretu Milice Todorović i Jugoslava Karića koji je pevačicu dovezao do kuće, danas je ona objasnila prirodu njihovog odnosa.

RepublikaFoto: instagram.com
Da li su zaista u vezi? Milica i Jugoslav

Kako je Milica priznala, sa Karićem se vozila samo zato što ju je odveo da pogleda stanove s obzirom na to da se on bavi nekretninama, a sada je otkriveno ko je zapravo njegova izabranica.

Foto: Prntscrin, instgram.com
Nju povezuju sa Jugoslavom Karićem... Barbara Ljiljak

Kako prenosi Objektiv.rs, Jugoslav je u vezi sa nekadašnjom Mis Hrvatske Barbarom Ljiljak s kojom je, kako kažu očevici, prošetao srpskom prestonicom. 

Kako pomenuti medij prenosi, Jugoslav i Barabara su u jednom hotelu proveli noć. Karić je kao pravi džentlmen Barbari nosio kofere, a oboje nisu skidali osmehe sa lica.

Podsećamo, Jugoslav se nedavno i zvanično razveo od dizajnerke nameštaja Elene Karić. Bivši supružnici rasprodali su imovinu i svako je krenuo svojim putem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading