Sonja Vuksanović se PRIPREMA za leto: Guzu uradila na KOMPENZACIJU?

Autor:

Zabava

24.02.2021

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turska se postala glavno mesto za ulepšavanja mnogih poznatih dama iz Srbije, a po svemu sudeći Sonja je jedna od onih što operaciju radi na komenzaciju

RepublikaFoto: instagram.com/sonja__sv
Sonja Vuksanović

Sonja Vukasnović, bivša žena Ace Lukasa, nedavno se vratila iz Turske gde je u jednom od najboljih klinika za plastičnu hirurgiju povećala zadnjicu.

Naime, ona se opredelila za kliniku gde je estetske zahvate radila i njena prijateljica, Jelena Karleuša.

Turska se postala glavno mesto za ulepšavanja mnogih poznatih dama iz Srbije, a po svemu sudeći Sonja je jedna od onih što operaciju radi na komenzaciju, jer je na svom Instagram profilu u više navrata reklamirala kliniku i doktora kog je posetila.

Foto: instagram.com/sonjavu
Sonja Vuksanović

Ne može svako ni da dobije zadnjicu za džabe, već samo lepe, negovane i zgodne žene poput Sonje, jer bi u suprotnom bila antireklama. Sonja nije krila da je postila Instambul, a za fotogrrafije nove pozadine verovatno čemo sačekati neko lepše vreme - piše Svet.

- I kad se odlučite za estetske zahvate birajte najbolje stručnajke, jer je zdravlje uvek na prvom mestu. Vrhunske razultate bez komplikacija mogu da vam garantuju srhunski i u svetu poznati doktori - napisala je Sonja svojevremeno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading