EMINA PROGOVORILA O MUSTAFI: Ne plaća alimentaciju, sinove je ostavio bez zdravstvenog osiguranja, NEKA DECI OBJASNI ZAŠTO NE BRINE O NJIMA!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.02.2021

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok izjave!

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Emina Jahović i Mustafa Sandal

Emina Jahović po prvi put je otvorila dušu i otkrila pravu istinu o njenom i Mustafinom odnosu u kome očigledno ne cvetaju ruže kao što se mislilo.

Pevačica je  osula drvlje i kamenje po bivšem suprugu o kojem je do nedavno pričala samo u superlativu. Otkrila je da zanemaruje decu i ne brine o njima.

 

-Mustafa više od dve godine ne plaća alimentaciju za naše sinove Jamana i Javuza. Sve obaveze prešle su na mene - istakla je Emina, koja se od Sandala razvela u junu 2018. godine, piše "Blic".

- Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali to nije uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje dece. Dan kada sam se najgore osećala je bio kada sam odvela decu kod lekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno - dodala je Jahovićeva za "Stori"

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/yaemina
Emina sa decom

- Ako on zaista ne želi da ispunjava svoje obaveze, uprkos tome što može to da priušti, mislim da bi svoje razloge trebalo da objasni svojoj deci, a ne meni. Ako smo decu doneli zajedno na ovaj svet, dužnost nam je da se isto tako zajednički staramo u njima - zaključila je Emina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading