SMANJIO MU SE DEO TELA: Darko Lazić otkrio da je s kilažom izgubio još nešto!

Autor:

Zabava

23.02.2021

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smanjenje kilaže sa sobom nosi i neke probleme, pa se tako Darko Lazić suočio i s tim da mora da obnovi garderobu, ali ne samo to.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sve mu se smanjilo...Darko Lazić

Lazić je izjavio da je imao 162 kilograma i da je smršao ukupnoi 88, kao i da je morao da kupi svu novu garderobu. A osim stvari bio je prinuđen da kupuje i novu obuću:

- Da li znaš da su mi trebale braon patike? Vidi ovako, nosio sam 43, a kako sam smršao smanjila mi se i noga. Sve patike koje sam nosio ranije ne mogu više. Stopalo je bilo široko pa sam morao da uzimam veće cipele. Imao sam 162 kilograma - rekao je Darko i dodao:

- Smršao sam 88 kilograma. Bio sam mršaviji još 5 kilograma, i to je izgledalo mnogo ružno. Poslednjih meseci sam se borio da se ugojim, ceo život sam se borio da smršam, a sada sam se jedva ugojio. Za dva meseca dobio sam 5 kilograma. Pio sam noću sok, slatkiše sam jeo, stavljao sam čokoladu i budio se noću da bih jeo i ugojio se. Sada imam 80 kilograma i ovo je moja prava kilaža, neću sada da menjam ništa - rekao je Darko u emisiji "Amidži šou".

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Garderoba na njemu visi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
atomant

23.02.2021 10:05

nisam citao tekst,al pretpostavljam da je mozak u pitanju