TANJA SAVIĆ PROLAZI KROZ NOVU DRAMU: Saznala šta joj je Dušan priredio, u strahu je za bezbednost!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.02.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agonija traje mesecima.

RepublikaFoto: youtube.com/IDJTV
Tanja Savić

Tanja Savić ne može da dočeka suđenje sa suprugom Dušanom koje je u poslednjem trenu ponovo odloženo za kraj ovog meseca. Nakon ovog razočarenja, pevačicu je sačekala još jedna šokantna vest.

Tanja je navodno saznala da je njen muž angažovao pre mesec i po dana detektiva da je prati.


Tanja još ne može da dođe sebi od kada je saznala da je detektiv prati već mesec dana. Još veći šok za Tanju je bio kada je saznala da se odlučio na taj korak kako bi imao materijal za sud. Nadao se da će Tanju uslikati sa raznim muškarcima, da skita... Želi da je sudu predstavi kao majku koja je nemarna, koja ne pati za svojom decom i koja samo skita – priča izvor Stara i dodaje:

- Tanja je za tu priču saznala od devojke iz Australije, koja je sasvim slučajno bila u društvu u kom je bio i Dušan. On je tada pričaojednom čoveku da je našao agenciju i da je stupio u kontakt sa detektivom. Nedavno je Tanja pregledala poruke na Instagramu inašla je poruku od te devojke. Stupile su u kontakt i ona joj je sve ispričala – kaže  izvor blizak pevačici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Semra

22.02.2021 08:05

Daj bre sta nas zamarate sa Tanjom Savic , znala je za koga se udala i kome ce decu da radja, trebala je na vreme da razmislja za buducnost.