Bukti novi rat između dve estradne dive! JK: Ceco, glupa si KAO KU*AC!

Autor: Goran Doljančević

Zabava

17.11.2017

07:25

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ponovo je tužila Jelenu Karleušu, i to zbog njenog komentara da je glupa kao ku*ac, obelodanila je pop pevačica.

instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

Naime, ona je na svom Tviter nalogu objavila kako ju je folkerka tužila, pa joj je u svom stilu javno poručila:

- Obaveštavam javnost da me je Nanogica tužila zbog rečenice: "Ceca je glupa kao ku*ac. Ceca je glupa kao ku*ac. Ceca je glupa kao ku*ac. Ceca je glupa kao ku*ac. Ceca je glupa kao ku*ac" - napisala je Jelena na društvenoj mreži.

Sve mi u ovom poslu u suštini smo ku*ve. Ne baš u pravom smislu te reči, ali tu negde. Umeće je sebe dobro unovčiti. Sebe ubrajam u vrhunske ku*ve, koje umeju da se prodaju za najbolju moguću cenu, na najviši način. Amateri to ne znaju, a i ne vrede toliko...

Ove rečinice su uzrok rata Karleuše i Cece

Inače, sukob ove dve estradne dive datira duže od dve decenije. Sve je počelo kada je Jelena na početku svoje karijere izjavila da su sve pevačice ku*ve, što je zasmetalo Cecinom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu, pa su krenuli u otvoreni medijski rat. Da stvar bude gora, kada se Karleuša 1995. godine pojavila na muzičkoj sceni sa svega 16 godina, ona nije krila da joj je idol i muzički uzor tada bila već velika zvezda Ceca Ražnatović. Gostujući zajedno u popularnoj emisiji "Maksovizija", kod pokojnog Milovana Ilića Minimaksa, međusobno su se hvalile, dok se nije između njih isprečila sporna Karleušina izjava u tadašnjem magazinu Pink revija:

- Sve mi u ovom poslu u suštini smo ku*ve. Ne baš u pravom smislu te reči, ali tu negde. Umeće je sebe dobro unovčiti. Sebe ubrajam u vrhunske ku*ve, koje umeju da se prodaju za najbolju moguću cenu, na najviši način. Amateri to ne znaju, a i ne vrede toliko...

Arkan i Ceca

Ova izjava izazvala je lavinu komentara na estradi, pa se oglasila i Ceca. Reagovao je i muž folk pevačice.

- Ona je izjavila za sebe da je ku*va. To je u redu. Ali ona je to rekla za sve pevačice. Ili je bila drogirana ili pijana, jer to nije normalno za devojku od dvadeset godina. Ona hoće da bude u žiži javnosti. Povuklo je na negativnu stranu. Ona sama gradi ili uništava svoju karijeru - rekao je tada Željko Ražnatović na račun Jelene Karleuše kod Minimaksa u emisiji.

- Što se Jelene tiče, ja tu sebe nisam pronašla, što je i normalno. Volela bih da ubuduće govori samo u svoje ime. Jako je mlada i pred njom je velika karijera - dodala je Ceca u istoj emisiji.

Karleuša je nešto kasnije gostovala kod popularnog Minimaksa, pa nije propustila priliku da im odbrusi:

- Ko o čemu, ku*va o poštenju.

Nakon Arkanove smrti 2000. godine, Jelena je konačno otvoreno progovorila o porodici Ražnatović.

- Kao devojka od 19 godina imala sam strašan sukob sa Arkanom, koji me je javno napao. On je bio ubica i kriminalac, a ja sam mu se na vrlo kulturan, šmekerski i hrabar način oduprla. Podigla sam glas protiv njega kad to nisu mogli da urade ni najmoćniji ljudi u Srbiji. Ceca mi je bila uzor. Ali, kad su me ona i Arkan napali, srušio mi se ceo svet - govorila je Jelena svojevremeno.

Iako, uglavnom, Ceca nije reagovala na novinske napise, prema Karleušinim rečima, pop pevačica je navodno "proživljavala pakao" od Cecinih prijatelja, što je kasnije kulminiralo otvorenim pismom Jelene Karleuše kojim se javno obratila Ceci. Naime, Jelena je u pismu istakla da je Ceca naredila da se likvidira Jelenin bivši dečko Ćanda i uzela pravdu u svoje ruke. Nakon toga, folk pevačica je odlučila da reaguje i potraži pravdu na sudu.

Kao devojka od 19 godina imala sam strašan sukob sa Arkanom, koji me je javno napao. On je bio ubica i kriminalac, a ja sam mu se na vrlo kulturan, šmekerski i hrabar način oduprla.

Jelena Karleuša

Ovo suđenje je u novinama nazvano suđenjem decenije. Viši sud je u septembru 2013. godine doneo presudu prema kojoj Karleuša treba da isplati Ceci 200.000 dinara odštete zbog povrede ugleda i časti, a takođe i 70.000 dinara na ime sudskih troškova. Međutim, Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je ovu presudu i slučaj vratio na ponovno suđenje.

instagram.com/craznatovic_official
Ceca Ražnatović

Ceca je u julu 2010. godine na TV Pink govorila o rivalstvu sa Karleušom:

- Ja nikada u životu nisam ni sa kim rivalisala, niti imam potrebu. To više mediji naprave. Nikada je nisam prokomentarisala u negativnom kontekstu, niti je izdvajam od ostalih kolega. Ja sam žena koja je sebe ostvarila na estradi i nemam potrebu da zavidim bilo kojoj koleginici. Mogu da budem ponosna na svoju karijeru i publiku - izjavila je Ceca.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Ražnatovićevom, međutim, do zaključenja broja ona je ostala nedostupna za komentar.

Komentari (0)

Loading