NO ĐANI I PALMA, NO PARTI! Pevač i političar napravili HAOS u Jutarnjem programu: Marković nije dozvolio da se puste vesti, već naručio pesmu!

Autor: Republika

Zabava

20.02.2021

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostujući u "Vikend jutru" na TV Hepi, Dragan Marković Palma i Radiša Trajković Đani napravili su haos, u svakom smislu te reči!

RepublikaFoto: Republika
HAOS U PROGRAMU UŽIVO Đani i Palma napravili veselje

Naime, Palma je sa gldaocima podelio brojne anegdote sa putovanja i bio je izuzetno lepo raspoložen što je kuliniralo narodnim veseljem u studiju. On i Radiša Trajković Đani su u potpunosti preuzeli šou i odveli emisiju u sasvim drugom pravcu! 

Palma je zatražio da mu otpevaju pesmu koja je posvećena selu i seljaku, pa je naručio "Selo moje lepše od Pariza"! To je bilo dovoljno da se Đani lati mikrofona! 

Gostima je u studiju društvo pravila i Marina Bogdanović, Zvezda Granda. Ona je, takođe, ispunila Palmine muzičke želje, a on je, naravno, tražio Cecinu pesmu. I voditeljka Jovana Jeremić se priključila slavlju i naručila pesmu od Zorice Brunclik "Branili su našu ljubav". 

RepublikaFoto: Republika
Dragan Marković Palma

Iako je voditeljka pokušavala da najavi Vesti, to joj nije pošlo za rukom jer je Marković, kako je sam kontatovao, danas odlučio da bude urednik programa na TV Hepi.

- Ma pusti vesti, neka idu vesti kasnije, ovo su najbolje vesti - rekao je Palma. 

Nakon toga, Palma je upitao voditeljku da li je udata i da li njen suprug vidi koje ona pesme naručuje. 

Sve vreme, Marković je preuzimao i ulogu voditelja tokom uključenja u emisiju "Prelo". 

Palma je rekao i da mu je tokom emisije stiglo oko 500 poruka u kojima gledaoci traže da se "Vikend jutro" produži, pa je on od režije zatražio da usliše njihovu molbu. 

Voditeljka je više puta napomenula da ona odavno ne vodi program, da je to preuzeo Dragan Marković Palma i zaista se činilo da je tako. Sve vreme su se nizali poznati hitovi koje je pevao Đani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading