BEKUTA U STRAHU: Mrku čeka opasna operacija!

Autor:

Zabava

20.02.2021

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U velikom šoku nakon saznanja..

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Ana Bekuta

Kako SCANDAL! saznaje, Milutin Mrkonjić će možda morati da ide na operaciju srca, pa Ana Bekuta danima ne može da dođe sebi od straha. A koliko ta intervencija može da bude opasna, dokaz je i Mrkina prva žena Daša koja je odmah pošto je čula da se Milutin leči, pozvala Anu i ponudila joj pomoć jer se i sama zabrinula  isvesna je da Bekuti sada znači i mala pažnja, a kamoli pomoć.

Operacija će biti neizvesna i teška

RepublikaFoto: instagram.com/anabekuta1
Mrka i Bekuta

– Njih dve oduvek imaju korektan odnos, ali sada su se baš zbližile. Zajedno neguju Mrku, na smenu mu kuvaju zdravu hranu i trude se da mu ništa ne zafali. Kako je doktor rekao da operacija može i da se izbegne ukoliko Mrka bude disciplinovan, njih dve su se zarekle da će ga zdravim namirnicama i negom oporaviti i da će biti kao nov. Obe se slažu da je operacija srca u Mrkinim godinama veliki rizik, pa će dati sve od sebe da se to izbegne. – izvor SCANDALA.

– I Milutin, srećom, ne odbija savete lekara i pomoć, pa stanje ide nabolje. Drago mu je što su Ana i Daša sada tandem koji brine o njemu. Jako mu to prija, Ana mu je ljubav, a Daša najveći prijatelj. Pored njih dve, njemu doktor i ne treba. Samo eto da se izbegne ta operacija da mu se ne bi otvarao grudni koš, pa onda anestezija, pa sad i korona… Nije to naivno, ali ne da se naš Mrka – završava naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading