(FOTO) OVIM POTEZOM OTKRILA SVE: Dragana Mirković progovorila o Tanji Savić!

Autor:

Zabava

19.02.2021

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su iznenađeni ovim potezom..

RepublikaFoto: youtube.com/Dragana96
Dragana Mirković

Dok svi bruje o suđenju Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića koje bi trebalo da se održi 24. i 25 februara, pevačica Dragana Mirković odlučila je da joj pruži podršku na poseban način, pa je istakla talenat svoje koleginice.

Naime, Dragana Mirković je na svom Instagram storiju objavila nekoliko snimaka na kojima Tanja Savić peva kako svoje, a tako i njene pesme, pa stavila emotikon srca.

I dok Tanja sitno broji do suočavanja sa Jovančevićem kada će se boriti za povratak svojih sinova u Srbiju, Dragana joj je stavila do znanja da je uz nju.

Foto: Instagram/printscreen

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Dragana uputila podršku koleginici. Kada je Tanja prvi put pokazala zabrinutost za svoje sinove i ispričala svoju životnu priču, ona joj se javno obratila snažnom porukom.

– Duboko sam potresena kao njena starija koleginica, kao čovek, ali iznad svega kao majka. Nadam se da će svi pravosudni organi reagovati i da će se ova situacija razrešiti u što kraćem roku, sa što manje posledica pre svega na mališane – rekla je Dragana, pa dodala:

– Tanji želim da pravda pobedi i da što pre vidi svoju decu, a ja sam kao i uvek tu da joj pomognem za sve što treba – rekla je tada Dragana Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading