ŽENA BOJANA IZ LEKSINGTONA POČINJE DA PEVA, a evo čime se bavila PRE!

Autor:

Zabava

18.02.2021

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Vasković, pevač "Leksington benda" dobiće uskoro konkurenciju i to, ni manje ni više nego, u svojoj supruzi Aleksandri.

Foto: instagram.com/_mrs.vaskovic_
Možda će uskoro da snime duet... Aleksandra i Bojan

Ona je otkrila da je odlučila da ostvari jednu svoju želju i nauči da peva, pa je upisala časove i krenula da vežba.

Foto: instagram.com/_mrs.vaskovic_
Propevala... Aleksandra Vasković

Aleksandra, koja je po profesiji lekar, nije se još bavila svojom strukom s obzirom na to da se posvetila porodici, pre svega ćerkici Anđeliji (6) i sinu Mihajlu (2). A sada je odlučila da se malo bavi i muževljevom profesijom. Bokijeva supruga, već je pokazala svoj talenat kada je na svom profilu na Instagramu objavila snimak kako peva pesmu Selin Dion "Because you loved me".

Kako to zaista izgleda dok pevam u kolima. Sećate se kad sam u storiju rekla da sam pokrenula par stvari za svoju dušu koje su čekale na neki svoj red. E pa časovi pevanja su jedna od tih stvari. Uživam u procesu učenja, a za vežbanje najčešće jedino imam vremena samo u kolima, pa evo kako to izgleda. Snimaću napredak, a ako vam je to zanimljivo možda i nastavim da kačim s vremena na vreme - napisala je Aleksandra.

Njenu želju da se oproba u pevanju verovatno je podržao i njen suprug Bojan, a da li će uskoro snimiti i neki duet, vreme će pokazati.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading