Miloš Bojanić osudio neljudski postupak pevača: MIROSLAV NIJE ČOVEK ŠTO NE PRIZNA SINA!

Autor:

Zabava

18.02.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada bih saznao da imam vanbračnog sina u Americi, preplivao bih okean da odem da ga vidim, a Ilić i dalje bega, poručio je folker.

RepublikaFoto: youtube.com
Miloš Bojanić i Miroslav Ilić

Miloš Bojanić isprozivao je kolegu Miroslava Ilića zbog toga što nije priznao vanbračnog sina Devina, a kao glavni razlog izbegavanja suda i DNK testa navodi podelu imovine. Folker dalje tvrdi da je i sam svedok velike ljubavi Miroslava i Mirjane Antonović, s kojom se Slavuj iz Mrčajevaca, navodno, zabavljao u mladosti, kada je već bio oženjen i imao decu.

VESTI PUTUJU JOŠ BRŽE UZ MOBILNU APLIKACIJU REPUBLIKE

- Nikada neću shvatiti stav Miroslava Ilića. Pa ja, kada bih saznao da imam vanbračnog sina u Americi, preplivao bih okean da odem da ga vidim. Nema sile koja bi me sprečila da me dete traži, a da ja neću da ga priznam. Pa ja bih se s tim sinom slikao za sve novine da ga pokažem i da ga upišem na listu naslednika. Ej, da neko ne prizna svoje dete, pa to za mene nema veze sa životom. Pa i Marinko Rokvić je priznao vanbračnog sina. Miroslav Ilić je takav, eto, to govori o njemu. Nije to auto ili neki predmet, već živ čovek - ispričao je Bojanić za magazin Star i naglasio:

 

Miloš: Ja sam živi svedok ljubavi Miroslava i Mire. Žena je bila u vezi s njim, pa to svi znamo, bre

- Pa ja sam živi svedok ljubavi Miroslava i Mire. Toliko puta smo sedeli zajedno, pili piće, pričali. Žena je bila u vezi s njim, pa to svi znamo, bre. A Miroslav i dalje bega, u stvari, on beži od samog sebe. Kažu mnogi da je uticaj porodice kriv, pa i ta njegova deca bi trebalo da budu ponosna što imaju još jednog brata. A oni se ponašaju kao da im je Devin smrtna presuda. Stvarno ih ne razumem. Jedino ako ne žele da dele imovinu sa tim dečkom jer sve se, na kraju, vrti oko toga.

Podsećanja radi, Mirjana Antonović je u više navrata isticala kako se Devin u Americi uspešno školovao za lekara, te da je materijalno obezbeđen i jedino što želi od pevača jeste da ga prizna, a da ga nikakvo nasleđe ne zanima. Njih dvoje se sudskim putem bore da dokažu očinstvo, a nekoliko poslednjih ročišta sa Miroslavom je odlagano zbog situacije sa koronavirusom.

 

RepublikaFoto: instagram.com/miroslav__ilic

Ilić: Neću da budem deo Bojanićevog cirkusa!

Kada smo pozvali Miroslava Ilića, prvo nije želeo ništa da komentariše, a onda je poručio kolegi da gleda svoja posla i rekao ne želi da se meša u njegove nepromišljene izjave.

- Ne bih da komentarišem to što Bojanić priča. On očigledno samo traži način kako da dođe do naslovnih strana, hoće da me uvuče u taj svoj cirkus. Nisu to stvari u koje bih da se petljam, iskreno. Ne znam koji mu je cilj, trenutno sam u nekoj gužvi i ne bih da razmišljam o svemu tome - poručio je kratko Miroslav.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Igor

18.02.2021 15:44

Miroslav Ilić je loš čovek. Podržava sina kriminalca a neće da prizna sina doktora.