GOCA ŠAULIĆ ZA ŠABANOVU SMRT DOBILA 200.000 EVRA ODŠTETE, a ovako je potrošila pare!

Autor:

Zabava

17.02.2021

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Šabana Šaulića danas je obeležila dvogodišnjicu povodom njegove smrti, a potom je procurila informacija da je isplaćena i odšteta za njegovu pogibiju.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, ST/N. MANDIĆ
Goca Šaulić dobila novac od smrti supruga

Šaban Šaulić 17. februara 2019. godine tragično je izgubio život u saobraćajnoj nezgodi prilikom povratka sa nastupa iz Nemačke u gradu Bilefeldu. Od tada su se članovi njegove porodice, osim ćerke Ilde, retko pojavljivali u javnosti, a još ređe su govorili o toj bolnoj temi. Njegova udovica Gordana Šaulić se i dalje ne oglašava, a kako smo saznali, s nestrpljenjem čeka kada će biti određen datum za nastavak suđenja Alsinu Leventu, koji je izazvao sudar u kojem su poginule dve osobe.

Takođe, od ljudi iz okruženja porodice otkriveno je da je Gordana rešila i pitanje životnog osiguranja kralja narodne muzike. Prema njihovim navodima, Šabanova udovica je od austrijske osiguravajuće kompanije prošle godine dobila blizu 200.000 evra jer je Šaban kod njih više od deceniju uplaćivao novac za slučaj nesreće ili povrede. Od tih para, Gordana je vratila deo duga koji je nastao jer je unapred uzimala novac za Šaulićeve nastupe, a reč je o sumi od blizu 250.000 evra.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sinu kulila auto

Nekim vlasnicima diskoteka ona je unazad dve godine vraćala pare u ratama, tako da je potraživanje skoro u potpunosti izmirila. Ostatak novca od dobijenog životnog osiguranja Gordana je dala sinu Mihajlu za džip "mercedes".

Osim rešenih dugovanja, Šabanova udovica ne mora da brine ni za materijalnu situaciju jer joj je pripala penzija koju je njen pokojni suprug uplaćivao u Austriji. Iako se ranije spekulisalo da je u pitanju svota od 2.000 evra mesečno, prema našim saznanjima, reč je o znatnoj manjem iznosu - 850 evra. Inače, ubrzo nakon tragedije Gordana se iselila iz kuće u kojoj je živela na Dedinju.

Reč je o velelepnoj vili koju su njih dvoje gradili nekoliko godina, s namerom da u njoj provedu mirniji deo života, kada Šaulić prestane da peva. S obzirom na to da im se ta velika želja nije ispunila, Goca je odlučila da se preseli u stan u kojem je porodica pre toga boravila, a vilu iznajmljuje jednoj ambasadi za, navodno, 5.000 evra mesečno.

Izvori bliski porodici pokojne zvezde kažu nam da Šabanova supruga nipošto nije želela da sama živi u tolikoj kući, čije je održavanje papreno skupo, pa je rentiranjem rešila taj problem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading