ANU ČE OVO ZABOLETI: David nikad brutalniji o raskidu, pa otkrio koje mu se zadrugarka dopada!

Autor:

Zabava

16.02.2021

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać pre dve nedelje progovorila je o raskidu sa Davidom Dragojevićem, a sada je došao red da čujemo njegovu stranu priče.

RepublikaFoto: Printscreen
David Dragojević

Ognjen Amidžić je odmah upitao Davida da ispriča šta se desilo, ali on nije želeo mnogo da govori o raskidu sa popularnom starletom, ali je naveo da je nastavio dalje.

- Nemam šta da pričam o tome, sve se to već zna. Kako sam u Zadruzi prekinuo vezu, tako sam i ovu prekinuo. Bar meni je lako da prekinem vezu - rekao je David kroz smeh.

I zaista nije govorio više o Ani, ali zato je kao iz topa odgovorio na pitanje ko je po njemu najlepša zadrugarka koja ikad akročila u Zadrugu:

Foto: instagram.com/ana_korac
Ana Korać

- Reći ću odmah. Nora - rekao je on, misleći na Eleonoru Miljković iz Makedonija, koja je učestvovala s njim u drugoj sezoni rijalitija.

Da li je na ovaj način saopštio da je spreman za novu vezu i to sa prelepom Makedonkom, ne znamo, ali je definitivno jasan po pitanju da ga ne pitaju za bivše, pa nije želeo da odgovara na trik pitanje o Aleksandri Subotić i Ani Korać.

"Da li bi voleo da imaš devojku koja izgleda kao Ana, a ponaša se kao Aleksandra ili devojku kao Aleksandra koja se ponaša kao Ana", na šta je on jasno rekao, "Nijedna",

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading