Lazić pokazao novu tetovažu, pa naišao na osudu: "Darko, uništio si se, pravi si drogaš"!

Autor:

Zabava

17.02.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Darko Lazić pokazao je novu tetovažu na vratu, a ono što piše ima jako značenje. Dok je jedne rastužilo, drugi su ga oštro kritikovali.

Foto: instagram.com/printscreen
Darko Lazić

Naime, on je na Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj se vidi nova tetovaža na vratu, zbog koje će zauvek imati uspomenu na legendarne pevače narodne muzike. Lazić je istetovirao nazive pesama pokojnih legendarnih pevača Sinana Sakića, Džeja Ramadanovskog i Šabana Šaulića.

"'Život da stane ne sme' da me greje 'Sunce ljubavi' dok 'Odlaziš, odlaziš'", piše na pevačevom vratu, što su nazivi hitova pokojnih legendarnih pevača narodne muzike.

Na Lazićevu objavu reagovala je Šaulićeva ćerka pevačica Ilda Šaulić, koja je ostavila emotikon srca, a mnoge je raznežila i dirnula pevačeva nova tetovaža koja i te kako ima jako i posebno značenje. S druge strane, Darka su pratioci kritikovali da je preterao, te da nije trebalo to da uradi.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

"Gotivim te, ali mislim da je bezukusno i da si preterao." "Tako dobar pevač, šta uradi od sebe." "Mislim da je glupo što si to uradio." "Čemu to, legendo, baš si me razočarao, nije ti ovo trebalo." "Glupiraš se, kao i uvek." "Sigurno se napio i nadrogirao, pa nije svestan šta je uradio." "Uništio si se, žalosno, pravi drogaš." "Ne znaš više šta ćeš od života, toliko si nesrećan", bili su samo neki od negativnih komentara na konto pevačeve nove tetovaže.

Darko: Marina lupeta, ne zna šta priča

Pevačeva verenica Marina Gagić je istakla za medije da Darko više voli drugove nego porodicu, te da za njih uvek nađe vremena iako ona i njihov sin Aleksej zbog toga ispaštaju.

- Darko previše vremena posvećuje nebitnim ljudima umesto sinu i meni. Smeta mi što se stalno viđa s nebitnim ljudima, što se druži sa svakim. Meni je porodica na prvom mestu, a njemu nije - rekla je Marina za medije, a onda se oglasio i pevač i brutalno odgovorio svojoj verenici: - Marina ne zna šta priča, ona lupeta. Već sam rekao da ja nisam pop, dobro je znala s kim ulazi u vezu, zato nemoj sada da se žali. Ona to tako kaže, a nije ni svesna šta je rekla. Još je mlada i sve ovo je još uvek i posle toliko vremena novo za nju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading