DARKO LAZIĆ SE JAVNO POSVAĐAO S VERENICOM: Prozvala ga preko novina, on joj odgovorio!

Autor:

Zabava

16.02.2021

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Gagić veoma retko odgovara na pitanja medijima, ali kada ima šta da kaže, ona to uradi jasno i glasno. Ovoga puta odlučila je da svom nevenčanom suprugu javno kaže šta joj smeta, a on joj je, na opšte iznenađenje i odgovorio.

Foto: instagram.com/darkolazicofficial
Počeli da se svađaju i preko novina...Marina i Darko

Marini je, naime, zasmetalo to što Darko previše vremena provodi sa ljudima koji mu nisu, što bi se reklo:" Ni rod, ni pomoz' bog":

-  Darko je dobar, ali previše vremena i pažnje posvećuje nebitnim ljudima. Smeta mi što se stalno viđa sa nebitnim ljudima, što se druži sa svakim. Kod mene se, za razliku od njega, zna prioritet - on i porodica - izjavila je Marina.

- Društvo me ne zanima toliko. Ja sam baš drugačija od njega - dodala je Gagićeva, na šta je Darko žestoko odgovorio:

- Nisam ja bio pop, pa postao pevač. Znala je sa kim ulazi u vezu. Istina je da mogu da funkcionišem sa svakim, i ja u tome vidim svoju veličinu. Na kraju, ne bih bio sa tim ljudima da mi nije lepo - Izjavio je za Informer Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading